Verdraaid handig

De Lightswing is het toppunt van slim gemak. Wil je je tafel verschuiven? De Lightswing schuift met je mee. Heb je een feestje? Dan haal je makkelijk je lamp weg. Overtuigd? Kies jouw Lightswing
Kies de Lightswing SingleKies de Lightswing Twin
In drie stappen ben je voor altijd klaar!
  1. Ontkoppel je huidige hanglamp
  2. Monteer de Lightswing
  3. Bevestig je hanglamp aan de Lightswing

Wat is de Lightswing?

De Lightswing is een Nederlandse uitvinding waarmee je snel en gemakkelijk hanglampen kunt verplaatsen. De Lightswing bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare en draaibare arm en een snelkoppeling. De grondplaat monteer je over je lichtpunt. Je hanglamp monteer je aan de snelkoppeling.
Lees meer over de Lightswing

Interieur aanpassen? Zo gedaan.

Omdat de Lightswing kan schuiven en draaien, is het ineens heel makkelijk om je interieur af en toe aan te passen. Bijvoorbeeld omdat je in de zomer je schuifpui vaak open hebt staan en je tafel dan in de weg staat. Of omdat je af en toe je tafel een kwartslag draait. Of omdat je gasten krijgt en je je tafel uitschuift. De Lightswing zorgt dat je lamp toch midden boven de tafel blijft. Staat wel zo leuk.
Bekijk de Lightswing instructies

Het ingenieuze ophangsysteem voor hanglampen

Kies jouw Lightswing en probeer hem 30 dagen,
niet tevreden? Geld terug.

Licht op de plek waar je het nodig hebt. De Lightswing zorgt dat jouw hanglamp gemakkelijk verplaatsbaar is. Licht waar jij het wilt.

Lightswing Single vanaf 99,95

Lightswing Twin vanaf 149,95