De Lightswing is een Nederlandse uitvinding waarmee je snel en gemakkelijk hanglampen kunt verplaatsen. De Lightswing bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare en draaibare arm en een snelkoppeling. De grondplaat monteer je over je lichtpunt.

Je hanglamp monteer je aan de snelkoppeling. In de arm bevindt zich de stroomvoorziening naar het lichtpunt. Je hoeft dus alleen de snelkoppeling met de lamp aan de arm te klikken en je kunt je lamp vanaf dat moment 80 cm verplaatsen. In elke richting! Er worden afdekkapjes meegeleverd, zodat je de schroeven waarmee de grondplaat aan het plafond zit, niet ziet. Omdat niet alle plafonds mooi recht zijn, kun je met een stelschroef zorgen dat de arm van de Lightswing altijd netjes parallel loopt aan het plafond.

De Lightswing single is voor één hanglamp, de Lightswing twin heeft snelkoppelingen aan beide uiteinden. De Lightswing kan hanglampen tot 3,5 kilo per stuk dragen.

Licht waar jij het wilt!

Licht op de plek waar je het nodig hebt. Dat lijkt simpel, maar vaak zit het lichtpunt in je plafond niet op de plaats waar jij het wilt. Met de Lightswing schuif je je hanglamp naar je tafel, in plaats van andersom. Of je hangt je lamp boven je bureau, zodat je niet in je eigen schaduw zit.

Interieur aanpassen? Zo gedaan.

Omdat de Lightswing kan schuiven en draaien, is het ineens heel makkelijk om je interieur af en toe aan te passen. Bijvoorbeeld omdat je in de zomer je schuifpui vaak open hebt staan en je tafel dan in de weg staat. Of omdat je af en toe je tafel een kwartslag draait. Of omdat je gasten krijgt en je je tafel uitschuift. De Lightswing zorgt dat je lamp toch midden boven de tafel blijft. Staat wel zo leuk.

Slim Gemak

De Lightswing is het toppunt van slim gemak. De Lightswing beschikt over een handige snelsluiting waaraan je je hanglamp bevestigt. Maar je kunt hem daardoor ook tijdelijk weghalen. Bijvoorbeeld tijdens een feestje of een spetterend etentje. En als je een tweede snelkoppeling aanschaft, kun je zelfs lampen afwisselen. Een kerstster boven je tafel met kerst, een discobol bij een kinderfeestje.

Het ingenieuze ophangsysteem voor hanglampen

Kies de Lightswing die in jouw huis past

Licht op de plek waar jij het nodig hebt. De lightswing zorgt dat jouw hanglamp gemakkelijk verplaatsbaar is. Licht waar jij het wilt.

Lightswing Single vanaf 99,95

Lightswing Twin vanaf 149,95