Twee lampen op één lichtpunt

Wil je graag twee lampen boven je eettafel of keukenblad maar heb je slechts één lichtpunt? Met de Lightswing Twin kun je eenvoudig en snel 2 hanglampen op 1 lichtpunt aansluiten.

Twee hanglampen op één lichtpunt

Twee hanglampen op één lichtpunt

Twee hanglampen op één lichtpunt

Heb je één lichtpunt maar wil je twee lampen boven je eettafel hebben. Bij een wat langere eettafel ziet het er vaak erg mooi uit als er twee hanglampen boven hangen. Echter, hebben veel woningen maar één lichtpunt boven de eettafel hangen. Als je toch graag twee hanglampen wil plaatsen is het vaak veel werk om twee lampen op één lichtpunt te bevestigen. Hier moet toch een eenvoudigere manier voor zijn?

Hoe krijg je twee lampen op één centraaldoos?

Hoe krijg je twee lampen op één centraaldoos?

Hoe krijg je twee lampen op één centraaldoos?

Je gaat er in eerste instantie vanuit dat je voor twee hanglampen ook twee centraaldozen nodig hebt. Hiervoor zou je een nieuw lichtpunt moeten aanleggen, waar je wel een beetje handig voor moet zijn. Om een extra lichtpunt aan te sluiten maak je een nieuw gat in je plafond om daar een extra centraaldoos in te plaatsen.

Met de Lightswing Twin is dit niet nodig. Je kunt eenvoudig van één centraaldoos twee lichtpunten maken. De Lightswing kan bevestigd worden op de bestaande centraaldoos. In de arm van de Lightswing splitst de stroom naar beide uiteinden waardoor er 2 hanglampen op 1 centraaldoos bevestigd kunnen worden. De afstand tussen beide lampen is na het bevestigen 90 cm.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

Twee lampen aan één aansluitpunt

Nog geen Lightswing in huis?

Bestel jouw Lightswing eenvoudig en snel via onze website