Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Altijd je lampen boven de eettafel

Het is een tijdrovende klus om je hanglampen elke keer weer recht boven de tafel te krijgen. Met het Lightswing® ophangsysteem is dit verleden tijd en kies je gemakkelijk zelf waar je een hanglamp wilt ophangen. Zo hangen jouw lampen voortaan áltijd op de juiste plek.

Lightswing Twin wit eetkamertafel draaien

Eén of twee hanglampen boven de eettafel

Wil je één of twee hanglampen ophangen boven de eettafel? Met de Lightswing® bespaar je tijd én je interieur wordt er ook nog eens super flexibel van. Je hangt het systeem één keer op, net zoals je dat bij een hanglamp doet. Vervolgens kun je zelf kiezen welke hanglamp je aan de Lightswing® bevestigt. Hangt je lamp? De arm van de Lightswing® kan schuiven en draaien. Dit betekent dat je de hanglamp kunt schuiven en draaien naar een zelfgekozen plek. Dus, eettafel verplaatsen? De hanglamp verplaats je voortaan gemakkelijk mee.

De Lightswing® Twin is al helemaal ideaal wanneer je niet één, maar twee hanglampen boven je eettafel wilt hebben. Want ook hier geldt; je hangt het systeem één keer op en daarna kun je twee lampen aan de Lightswing® bevestigen. Dat betekent dus ook dat er geen extra gaten worden geboord in het plafond!

Gemakkelijk lampen afwisselen

De Lightswing® geeft je enorm veel vrijheid en flexibiliteit bij het ophangen van lampen boven je eettafel. Ook het aansluiten van twee lampen op één lichtpunt word je een stuk makkelijker gemaakt. Daarnaast heeft de Lightswing® als extra voordeel dat je lampen gemakkelijk kunt loskoppelen. Zo hangen de lampen dus niet in de weg tijdens een feestje of een avondje gourmetten. En wil je de tafel draaien zodat al je gasten aan tafel kunnen schuiven? De lamp erboven beweeg je makkelijk mee. zo hangt de lamp altijd  mooi boven de eettafel

Genoeg redenen dus om een Lightswing® aan te schaffen. Kies jij de Lightswing® Single voor één hanglamp of ga je voor de Lightswing® die geschikt is voor twee hanglampen? Ontdek hier het hele aanbod.