Altijd je lampen boven de eettafel

Of je nu net bent verhuisd, een nieuwe tafel hebt gekocht of gewoon graag je interieur verandert. Het is een tijdrovende klus om je hanglampen elke keer weer recht boven de tafel te krijgen. Met de Lightswing is dit verleden tijd en kies je gemakkelijk zelf waar je een hanglamp wilt ophangen. Zo hangen jouw lampen voortaan áltijd op de juiste plek.

Eén of twee hanglampen boven de eettafel

Met de Lightswing Single bespaar je tijd én je interieur wordt er ook nog eens super flexibel van. Je hangt het systeem één keer op, net zoals je dat bij een hanglamp doet. Vervolgens kun je zelf kiezen welke hanglamp je aan de Lightswing bevestigt. Hangt je lamp? De arm van de Lightswing kan schuiven en draaien. Dit betekent dat je de hanglamp kunt schuiven en draaien naar een zelfgekozen plek. Dus, eettafel verplaatsen? De hanglamp verplaats je voortaan gemakkelijk mee.

De Lightswing Twin is al helemaal ideaal wanneer je niet één, maar twee hanglampen boven je eettafel wilt hebben. Want ook hier geldt; je hangt het systeem één keer op en daarna kun je twee lampen aan de Lightswing bevestigen. Dat betekent dus ook dat er geen extra gaten worden geboord in het plafond!

Gemakkelijk lampen afwisselen

De Lightswing geeft je enorm veel vrijheid en flexibiliteit bij het verplaatsen van je eettafel. Ook het aansluiten van twee lampen op één lichtpunt word je een stuk makkelijker gemaakt. Daarnaast heeft de Lightswing als extra voordeel dat je lampen gemakkelijk kunt loskoppelen. Zo kun je dus makkelijk je hanglampen opbergen zodat ze niet in de weg hangen tijdens een feestje of een avondje gourmetten. En wil je de tafel draaien zodat al je gasten aan tafel kunnen schuiven? De lamp erboven beweegt mee, zo hangt ‘ie altijd mooi in het midden!

Genoeg redenen dus om een Lightswing aan te schaffen. Kies jij de Lightswing voor één hanglamp of ga je toch écht voor de Lightswing die geschikt is voor twee hanglampen? Ontdek hier het hele aanbod.