Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

De Lightswing® handleiding: hier vind je ‘m

Heb je tijd gemaakt (of iemand bereid gevonden😉) om de Lightswing® op te hangen? Woehoe! Wanneer je de Lightswing® verpakking opent, verwacht je misschien een papieren handleiding. Maar dat is bij Lightswing® niet het geval. Dat scheelt namelijk een hoop papier! Benieuwd waar je de handleiding dan wel kunt vinden? Er zijn meerdere opties.

Optie 1: Scan de QR code voor de online handleiding

Geen uitgebreide papieren handleiding misschien, maar wel een klein kaartje met daarop een QR code die wordt meegeleverd met je bestelde Lightswing®. Het scannen van de QR code doe je gemakkelijk met je mobiele telefoon. Dit werkt als volgt:

  • Open de camera app op je telefoon
  • Richt je camera op de QR code, alsof je een foto maakt
  • Wanneer de QR code volledig in beeld is, verschijnt er een link de Lightswing® website.

Op deze website – https://manual.lightswing.eu/ – vind je onze digitale handleiding. Deze handleiding leidt je door alle stappen van de Lightswing® montage. Naast tekst en afbeeldingen, staan in deze online handleiding diverse montagevideo’s. Deze video’s laten zien hoe je de verschillende stappen van de handleiding uitvoert. Je kunt de online handleiding zowel op je pc, telefoon als tablet openen.

Lightswing® in verpakking met QR-code naar handleiding

Optie 2: PDF handleiding  

Niks voor jou, zo’n online handleiding met video’s? Geen zorgen. Je kunt ook gebruik maken van onze PDF handleiding. Deze handleiding wordt meegestuurd met de e-mails met informatie over je bestelling. In deze PDF handleiding wordt je stap voor stap door de montage van de Lightswing® geleid. Geen instructievideo’s, maar wel duidelijke foto’s die laten zien hoe het moet. je kunt de PDF handleiding downloaden en vervolgens makkelijk zelf printen, mocht je dat fijn vinden!

De PDF handleiding kun je vinden op onze montage pagina. Hier vind je ook andere informatie over de Lightswing® montage.

Wil je toch óók de instructievideo’s bekijken? Alle montagevideo’s zijn te vinden op het YouTubekanaal van Lightswing®.

Optie 3: Papieren handleiding

Geen printer in huis, maar tóch graag een papieren handleiding bij de hand tijdens het installeren van de Lightswing®? Stuur ons even een mail met de vraag of we alsnog een papieren handleiding naar je op willen sturen. Dan zorgen we ervoor dat er een handleiding naar jou toe komt via de post.

En om het lekker overzichtelijk te houden: hier nogmaals de linkjes naar de online handleiding, het YouTube kanaal met video’s én de link naar de PDF handleiding. Dan kun je zelf kiezen wat je prettig vindt!