Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Dé Lightswing® kleur voor jouw interieur

Welke Lightswing® kleur wil jij? Past de kleur en het materiaal van de Lightswing® wel goed bij je interieur? En nog belangrijker; past je hanglamp bij de Lightswing®? We helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste Lightswing®, zodat ‘ie past bij de rest van je interieur.

De Lightswing® mat wit

Bij het matchen van je mat witte Lightswing® is het belangrijk om allereerst te kijken naar je kleur van je plafond. Grote kans dat de Lightswing® mat wit RAL9016 perfect blend met je plafondkleur. Ook de kleur van het lampsnoer van de hanglamp heeft een belangrijke rol. De Lightswing® is namelijk op z’n mooist wanneer deze een geheel vormt met de lamp(en). Daarnaast geeft het je interieur een frisse uitstraling. Heb je dus lampen met een licht lampsnoer? Ga voor de mat witte Lightswing®!

Lightswing single wit eetkamer grijs met witte hanglamp

Lightswing® in RVS kleur

Een RVS kleurige Lightswing® combineert goed met hout en beton. Komen deze materialen terug in jouw interieur? Dan is de Lightswing® RVS een mooie optie voor jou. Roestvrijstaal elementen zie je veel terug in de keuken, bij stoel- of tafelpoten of in een lampenfitting. De roestvrijstalen Lightswing® is hierop een mooie aanvulling. Daarnaast geeft RVS je interieur een tijdloze en moderne look. Alleen nog een houten lamp aan de Lightswing® bevestigen en klaar!

Lightswing Single RVS in woonkamer met hanglamp

De Lightswing® mat zwart

Heb je industriële hanglamp die je wilt omtoveren tot een ware eyecatcher aan je plafond? Combineer ze dan met de mat zwarte Lightswing®. De Lightswing® mat zwart 9005 is industrieel, grafisch en een veel geziene kleur in huis. Het mooie van deze gematteerde Lightswing® is dat ‘ie écht de aandacht vasthoudt. Door de kleur van het snoer en het ophangsysteem op elkaar aan te laten sluiten wordt de Lightswing® een waar designitem in je interieur.

Lightswing single zwart eetkamer roze met hanglamp &tradition FlowerPot

Dus, weet jij al welke Lightswing® kleur je wilt? Bekijk alle kleuren nog eens goed óf laat je inspireren en kijk binnen in verschillende interieurs waar al een Lightswing® hangt.