Deblokkeer je Lightswing® met de Block Release

Draait jouw Lightswing® niet meer? Dan is je Lightswing® vast komen zitten in de doordraai beveiliging. Je kan de Lightswing® los krijgen door hem de andere kant op te draaien. Maar welke kant was dat ook alweer? We hebben een handig hulpmiddel voor je gemaakt zodat je binnen no time weer kan genieten van flexibele hanglampen.

Waarom draait mijn Lightswing® niet meer?

Om schade aan de snoeren van de Lightswing® te voorkomen, zit er een doordraaibeveiliging in. Deze wordt geactiveerd wanneer de Lightswing® herhaaldelijk in dezelfde richting wordt gedraaid bij het verplaatsen. Na verloop van tijd kan dit ervoor zorgen dat de Lightswing® volledig vast komt te zitten.

Zo los je dat op!

Met behulp van de Block Release kun je jouw Lightswing® eenvoudig weer vrij draaien. In onderstaande PDF vind je de Block Release met eenvoudige instructies. Print het uit en volg de stappen nauwkeurig om snel weer te kunnen genieten van jouw flexibele hanglampen.

Download hier de Block release

Kom je er niet uit?

Lukt het met behulp van de Block Release niet om de Lightswing® weer in beweging te krijgen? Neem contant met ons op, we denken graag met je mee.

Block release