Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Een lamp onder een lichtkoepel hangen

Prachtig hè? Veel natuurlijk licht in de woonkamer of eetkamer door die mooie lichtkoepel. In de zomer zorgt een lichtkoepel of lichtstraat voor extra veel licht in deze ruimtes. Ook in het najaar en de winter is een lichtkoepel een mooie toevoeging. In deze periode valt er alleen wel een stuk minder licht van buiten naar binnen. Een extra lichtbron op deze plek zou op deze momenten fijn zijn. Maar, hoe kun je nou eenvoudig een lamp op deze plek plaatsen?

Lightswing onder eendakraam

Hanglamp naast je lichtkoepel

De voordehand liggende oplossing is het plaatsen van een lamp aan het plafond, net naast de lichtkoepel. Dat kan zeker, maar wanneer je eettafel precies in het midden onder de lichtkoepel staat, hangt die lamp er dus niet recht boven. En hoe fijn zou het zijn wanneer je de hanglamp wél gewoon mooi in het midden kunt hangen, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen?

Het Lightswing® ophangsysteem

Je lamp onder een lichtkoepel hangen kan eenvoudig met de Lightswing®. Met het Lightswing® ophangsysteem voor lampen ben je een stuk minder afhankelijk van de oorspronkelijk plek van het lichtpunt. Daarnaast creëer je veel meer mogelijkheden om lampen op te hangen, daar waar nu geen lichtpunt zit. Zoals onder de lichtkoepel bijvoorbeeld.

Zo werkt de Lightswing®

Het flexibele ophangsysteem sluit je aan over het huidige lichtpunt aan je plafond. De hanglamp bevestig je aan het uiteinde van de Lightswing®, zodat je deze later naar een andere plek kunt verplaatsen. Afhankelijk van welke Lightswing® je kiest, kan je hanglamp tot wel 93 cm vanaf dit bevestigingspunt worden opgeschoven. Het systeem zit op één punt vast aan het plafond en kan verder vrijuit draaien en schuiven. Je kunt de lamp dus ook schuiven naar een plek waar geen plafond boven zit.

Het Lightswing® ophangsysteem is te gebruiken met één of twee hanglampen. Daarnaast heb je de keuze uit 3 kleuren en 2 lengtematen. Benieuwd op welke plekken een Lightswing® nog meer goed van pas kan komen?