Eenvoudig je eettafel lamp verplaatsen

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je de eettafel draait of verplaatst en de lamp boven de tafel vervolgens niet meer op de juiste plek hangt. Dit is niet mooi en vaak ook helemaal niet handig. Waar je normaalgesproken je tafel schoorvoetend terug zou schuiven, is dit met de Lightswing niet meer nodig. Want bij het verplaatsen van je meubels, verplaatst je de hanglamp voortaan gewoon mee!

Beweeg je lamp mee met je interieur

De Lightswing is hét ophangsysteem voor hanglampen. Door de flexibele arm van de Lightswing is je hanglamp niet meer gebonden aan één plek op het plafond. Afhankelijk van welke Lightswing je kiest, kan je hanglamp tot wel 93 cm worden opgeschoven. Daarnaast kan de Lightswing ook nog eens 360° draaien. Zo kun je de hanglamp letterlijk alle kanten op schuiven. Met de Lightswing ben je dus een stuk minder afhankelijk van de oorspronkelijk plek van het lichtpunt. En je creëert ook nog eens veel meer mogelijkheden om met je meubels te kunnen schuiven. Besluit je om de eettafel een kwartslag te draaien? Dat is voortaan geen probleem meer! De hanglamp boven de eettafel beweeg je lekker  mee.

Altijd een mooie hanglamp boven de eettafel

Mocht je denken dat dit alles is, dan hebben we nog een leuke verrassing voor je. Want naast de mogelijkheid om je hanglamp te kunnen draaien en schuiven, zorgt de Lightswing op nóg een manier voor flexibiliteit in je interieur. Doordat de Lightswing aan het uiteinde een handige Quick Release heeft, kun je een hanglamp makkelijk los- en vastkoppelen. Wanneer je nieuwe accessoires toevoegt aan je interieur, kun je de hanglamp ook makkelijk afwisselen met een nieuwe. En wil je ook nog kunnen afwisselen tussen één of twee hanglampen? Dat kan met de Lightswing Twin!

Met de Lightswing heb je dus altijd de juiste lamp, op de juiste plek! Alleen nog even de juiste kleur kiezen😉 Ontdek alle beschikbare kleuren!

Eettafel verplaatsen