Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Eenvoudig je eettafel lamp verplaatsen

Eettafel draaien of verplaatsen? Grote kans dat de lamp boven de tafel niet meer op de juiste plek hangt. Dat is niet handig. Waar je normaalgesproken je tafel schoorvoetend terug schuift, is dit met de Lightswing® niet meer nodig. Bij het verplaatsen van je meubels, verplaatst je hanglamp voortaan gewoon mee!

Verplaats je lamp mee met de eettafel

Besluit je om de eettafel een kwartslag te draaien? De hanglamp boven de eettafel verplaatst gewoon mee met behulp van de Lightswing®. Hét ophangsysteem voor hanglampen. Door de flexibele arm van de Lightswing® is je hanglamp niet meer gebonden aan één plek op het plafond. Afhankelijk van welke Lightswing® je kiest, kan je hanglamp tot wel 93 cm worden opgeschoven. Daarnaast kan de Lightswing® ook nog eens 360° draaien. Zo kun je de hanglamp letterlijk alle kanten op schuiven. Met de Lightswing® ben je dus een stuk minder afhankelijk van de oorspronkelijk plek van het lichtpunt. En je creëert ook nog eens veel meer mogelijkheden om met je meubels te kunnen schuiven.

Altijd een mooie hanglamp boven de eettafel

Eenvoudig je eettafel lamp verplaatsenNaast de mogelijkheid om je hanglamp te kunnen draaien en schuiven, zorgt de Lightswing® op nóg een manier voor flexibiliteit in je interieur. Doordat de Lightswing® aan het uiteinde een handige Quick Release heeft, kun je een hanglamp makkelijk los- en vastkoppelen. Zo kun je de hanglamp makkelijk afwisselen met een nieuwe. En wil je ook nog kunnen afwisselen tussen één of twee hanglampen? Dat kan met de Lightswing® Twin!

Met de Lightswing® heb je dus altijd de juiste lamp, op de juiste plek! Alleen nog even de juiste kleur kiezen😉

Lightswing Twin splitfoto tafel gedraaid