Enthousiaste marketing- en communicatiemedewerker 32-40u | Leeuwarden

Toe aan de volgende stap bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en internationale groei ambities? Wij zijn op zoek naar een Marketing- en communicatiemedewerker met ervaring die zorg draagt voor het vergroten van de bekendheid van Lightswing®. Iemand die vol enthousiasme de connectie kan maken tussen het merk en onze doelgroep vanuit alle bedenkbare marketinghoeken. Werk jij graag in een compact team waarbij de lijnen kort zijn en jouw impact groot? Dan ben jij de perfecte collega die we zoeken!

Als marketing- en communicatiemedewerker ben jij dé expert op het gebied van het monitoren en uitvoeren van onze communicatiestrategie en het bewaken van onze merkpositie en -identiteit. Jij bedenkt creatieve marketingcampagnes en promoties die ons merk versterken en zorgt voor zoveel mogelijk free publicity. Hierbij houd jij je bezig met het optimaliseren van de influencer marketingstrategie en het creëren van pakkende website content. Ook coördineer jij alle vertalingen en foto- en videoshoots om onze visuele identiteit te waarborgen. Kortom, jij bent dé marketeer die ons merk naar een hoger niveau tilt!

Dit ga je doen

Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen. Met dit product verander je eenvoudig de positie van je hanglamp. Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V., gevestigd in Leeuwarden. Illumade is onze hub waar, zoals onze slogan al zegt, Bright Ideas ontstaan. Hier worden dus slimme oplossingen bedacht voor in en om huis. Ons doel is om de kleine dingen in het dagelijkse leven makkelijker te maken. De focus ligt momenteel op ons topproduct de Lightswing®, maar ook nieuwe producten van Illumade weet jij op de internationale kaart te zetten!

Lightswing® heeft een eigen webshop en is daarnaast verkrijgbaar bij bekende resellers zoals Bol.com, FonQ en Amazon. In Nederland wordt de Lightswing® verkocht bij 50+ speciaalzaken, 75+ Karwei winkels en de Technische Unie. Ook in andere Europese landen groeien we hard en jij gaat ons hierbij helpen!  

Dit vragen we 

Dit bieden we 

Ben jij die ambitieuze marketing- en communicatiemedewerker en ga je samen met ons dit internationale avontuur aan? Stuur je CV + motivatiebrief naar vacancy@illumade.com t.a.v. Sabine van der Hout. We maken graag kennis met je!