Lightswing Single

De Lightswing Single kan 360° draaien en in beide richtingen 80 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing een diameter van 1.60 meter waarin de hanglamp vrij verplaatst kan worden.
Nee, er kunnen geen twee lampen aan de Lightswing Single hangen. De Lightswing is geassembleerd en zit aan één kant dicht, hierdoor kan er op deze kant geen extra aansluiting bevestigd worden en dus ook geen tweede lamp.
Nee, de Lightswing Single kan niet omgebouwd worden tot een Twin. De Lightswing is geassembleerd en zit aan één kant dicht, hierdoor kan er op deze kant geen Quick Release, en dus geen tweede lamp, worden bevestigd.
Voor de Lightswing Single 90cm kan de hanglamp maximaal 3.5 kg wegen. Dankzij de stevige, stalen constructie van de Lightswing kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden. Ook als de arm van de Lightswing helemaal is uitgeschoven. Aan de Lightswing Twin 90cm kan ook een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.

Voor de Lightswing Single 110cm kan de hanglamp maximaal 2.5 kg wegen. Omdat hierbij de afstand van de bevestiging aan het plafond en de bevestiging van de hanglamp verder van elkaar verwijderd is, is het maximale draaggewicht lager. Aan de Lightswing Twin 110cm kan ook een maximaal gewicht van 2.5 kg per lamp (totaal 5 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 2.5 kg.