Lightswing Single

De Lightswing® Single met lengte 90cm kan 360° draaien en in beide richtingen 80 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing® een diameter van 160 cm waarin de hanglamp vrij verplaatst kan worden.

De Lightswing® Single met lengte 110cm kan 360° draaien en in beide richtingen 93 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing® een diameter van 186 cm waarin de hanglamp vrij verplaatst kan worden.

Nee, er kunnen helaas geen twee lampen aan de Lightswing® Single hangen. De Lightswing® is geassembleerd en zit aan één kant dicht, hierdoor kan er op deze kant geen extra aansluiting bevestigd worden en dus ook geen tweede lamp. Wil je toch kunnen afwisselen tussen 1 of 2 hanglampen dan kun je het beste kiezen voor een Lightswing® Twin. Aan de Lightswing® Twin kunnen namelijk zowel 1 als 2 hanglampen worden bevestigd.
Nee, de Lightswing® Single kan niet omgebouwd worden tot een Lightswing® Twin. De Lightswing®  Single is geassembleerd en zit aan één kant dicht, hierdoor kan er op deze kant geen Quick Release, en dus geen tweede lamp, worden bevestigd.
Voor de Lightswing® Single 90cm kan de hanglamp maximaal 3.5 kg wegen. Dankzij de stevige, stalen constructie van de Lightswing® kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden. Ook als de arm van de Lightswing® helemaal is uitgeschoven. Aan de Lightswing® Twin 90cm kan ook een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.

Voor de Lightswing® Single 110cm kan de hanglamp maximaal 2.5 kg wegen. Omdat hierbij de afstand van de bevestiging aan het plafond en de bevestiging van de hanglamp verder van elkaar verwijderd is, is het maximale draaggewicht lager. Aan de Lightswing® Twin 110cm kan ook een maximaal gewicht van 2.5 kg per lamp (totaal 5 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 2.5 kg.