Lightswing Twin

Dit hangt af van de Lightswing® Twin lengte die je kiest.

Lightswing Twin 90cm: kan 360° draaien en in beide richtingen 75 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing® Twin een diameter van 150 cm. Let hierbij wel op dat als de Lightswing® helemaal is uitgeschoven, één lamp dicht rond het aansluitpunt blijft hangen.

Lightswing Twin 110cm: kan 360° draaien en in beide richtingen 90 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing® Twin een diameter van 180 cm. Let hierbij wel op dat als de Lightswing® helemaal is uitgeschoven, één lamp dicht rond het aansluitpunt blijft hangen.

De lampen hangen bij de Lightswing® Twin met de lengte 90cm, 90 cm uit elkaar. Afhankelijk van de diameter van de lampenkap verschilt de afstand tussen de gehele lamp. De Lightswing® Twin 90cm komt het beste tot zijn recht bij een tafel tussen de 1.60 en 2 meter.

De lampen hangen bij de Lightswing® Twin met de lengte 110cm, 110 cm uit elkaar. Afhankelijk van de diameter van de lampenkap verschilt de afstand tussen de gehele lamp. De Lightswing® Twin 110cm komt het beste tot zijn recht bij een tafel tussen die langer is dan 2 meter.

Ja, de Lightswing® Twin heeft maar één aansluitpunt nodig. De stroom splitst zich in de Lightswing® naar beide uiteinden.
Nee, de Lightswing® Twin 90 cm is geschikt voor twee hanglampen van elk 3.5 kg. Door de hefboomwerking van de Lightswing® is één lamp van meer dan 3.5 kg te veel gewicht voor het ophangsysteem. de Lightswing® Twin 110 cm is geschikt voor twee hanglampen van elk max. 2.5 kg.
Ja, de Lightswing® Twin kan ook gebruikt worden met één hanglamp. De Lightswing® Twin heeft twee aansluitingen maar deze hoeven niet beide gebruikt te worden. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen tussen één of twee hanglampen.
Voor de Lightswing® Single 90cm kan de hanglamp maximaal 3.5 kg wegen. Dankzij de stevige, stalen constructie van de Lightswing® kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden. Ook als de arm van de Lightswing® helemaal is uitgeschoven. Aan de Lightswing® Twin 90cm kan ook een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.

Voor de Lightswing® Single 110cm kan de hanglamp maximaal 2.5 kg wegen. Omdat hierbij de afstand van de bevestiging aan het plafond en de bevestiging van de hanglamp verder van elkaar verwijderd is, is het maximale draaggewicht lager. Aan de Lightswing® Twin 110cm kan ook een maximaal gewicht van 2.5 kg per lamp (totaal 5 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 2.5 kg.