Lightswing Twin

De Lightswing Twin kan 360° draaien en in beide richtingen 75 cm schuiven. Hierdoor heeft de Lightswing Twin een diameter van 1.5 meter. Let hierbij wel op dat als de Lightswing helemaal is uitgeschoven één lamp dicht rond het aansluitpunt blijft hangen.
De lampenpitten hangen met de Lightswing Twin 90 cm uit elkaar. Afhankelijk van de diameter van de lampenkap verschilt de afstand tussen de gehele lamp. De Lightswing Twin komt het beste tot zijn recht bij een tafel tussen de 1.60 en 2 meter.
Ja, de Lightswing Twin heeft maar één aansluitpunt nodig. De stroom splitst zich in de Lightswing naar beide uiteinden.
Nee, de Lightswing Twin 90 cm is geschikt voor twee hanglampen van elk 3.5 kg. Door de hefboomwerking van de Lightswing is één lamp van 7 kg te veel gewicht voor het systeem. de Lightswing Twin 110 cm is geschikt voor twee hanglampen van elk 2.5 kg
Ja, de Lightswing Twin kan ook gebruikt worden met één hanglamp. De Twin heeft twee aansluitingen maar deze hoeven niet beide gebruikt te worden. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen tussen één of twee hanglampen.
Voor de Lightswing Single 90cm kan de hanglamp maximaal 3.5 kg wegen. Dankzij de stevige, stalen constructie van de Lightswing kunnen er lampen tot 3.5 kg bevestigd worden. Ook als de arm van de Lightswing helemaal is uitgeschoven. Aan de Lightswing Twin 90cm kan ook een maximaal gewicht van 3.5 kg per lamp (totaal 7 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 3.5 kg.

Voor de Lightswing Single 110cm kan de hanglamp maximaal 2.5 kg wegen. Omdat hierbij de afstand van de bevestiging aan het plafond en de bevestiging van de hanglamp verder van elkaar verwijderd is, is het maximale draaggewicht lager. Aan de Lightswing Twin 110cm kan ook een maximaal gewicht van 2.5 kg per lamp (totaal 5 kg). Een lamp mag nooit zwaarder zijn dan 2.5 kg.