Geen centraaldoos? Gebruik dan een tussenring!

Met de lightswing kun je gemakkelijk je hanglampen verplaatsen aan het plafond. Maar wat als er in je plafond geen centraaldoos zit waarop je je lamp kunt aansluiten, en je tóch flexibel licht wil?

Daar hebben wij iets op bedacht: een tussenring. “Er zijn plafonds zonder ingebouwde centraaldozen”, vertelt Paul van Lightswing. “Ook dan kun je met behulp van een tussenring toch een lightswing monteren zodat je flexibel licht hebt.” Hoe werkt de tussenring? Nou, vrij eenvoudig. De ring is twee centimeter dik en heeft aan de zijkant een opening voor de kabel. Die ring monteer je tegen het plafond en daarop zet je de lightswing. De bedrading sluit je aan op de kabel. Paul: “Dan heb je wel een kabel over je plafond lopen omdat je geen centraaldoos hebt. Maar je hebt wél flexibel licht.”

Belgische markt

De tussenring is eigenlijk ontworpen voor de Belgische markt, waar huizen geen centraaldoos in het plafond hebben. Paul: “Maar in Nederland blijkt er ook vraag naar. Daarom leveren wij de tussenring straks standaard bij de lightswing; hij komt er in het wit en zwart. Dan kan men zelf bekijken of ie nodig is.” Hij voegt eraan toe dat diegenen die al eerder hebben aangegeven zo’n ring te willen, deze opgestuurd krijgen.

Dan rest de vraag: wanneer?? “De ring is in productie. Het is lastig een exacte datum te geven, maar ik verwacht ergens in juli/augustus de eerste ringen te krijgen.” We houden je op de hoogte!

Add to cart