Gemakkelijk je hanglamp verplaatsen

Het moment is daar. Je hebt een prachtige lamp uitgekozen voor boven je tafel. Of je nou net bent verhuisd of gewoon zin hebt in iets nieuws. Je kunt in ieder geval niet wachten tot de nieuwe aanwinst boven je tafelblad hangt te schitteren. En dat is nou precies hoe het er bij Paul thuis aan toe is gegaan.

Interieur aanpassen

Net een verhuizing achter de rug en hier en daar wordt nog wat geschoven met de meubels. Wanneer alles een plekje heeft gekregen, moet alleen de eettafel ‘nog even’ een kwartslag worden gedraaid. Niet de grootste moeite zou je denken.. Tot het besef dat de hanglamp boven de eettafel mee moet verplaatsen. Want menig mens wordt er blij van wanneer de hanglamp mooi in het midden boven de tafel hangt, toch? Zo ook Paul.

Minder leuk is het (wéér) moeten verplaatsen van een lamp. Of überhaupt een lichtpunt die op een onlogische plek zit. Hoogste tijd om hier eens goed voor te gaan zitten dus. En het resultaat mag er zijn. Want wil je voortaan gemakkelijk je hanglamp verplaatsen? Dan is daar de Lightswing. We vertellen je graag in het kort hoe het werkt.

Een flexibel systeem

De Lightswing is een ophangsysteem voor hanglampen. Je kunt dus zelf kiezen welke hanglamp je aan de Lightswing bevestigd. Dit kan dus een mooie nieuwe lamp zijn. Of de lamp die al boven je tafel hangt natuurlijk 😉 Het ophangsysteem moet op het lichtnet worden aangesloten. Dat kan gewoon over de centraaldoos. Of een andere plek op het plafond die bereikbaar is voor een elektriciteitskabel. En klooien met het systeem tegen het plafond met de hanglamp er al aan? Dat hoeft niet. De lamp bevestig je later namelijk aan een los onderdeel van de Lightswing. Zo kun je eenvoudig je hanglamp in en uit de Lightswing schuiven.

Verplaatsen in een handomdraai

So far, so good. Na het ophangen van de Lightswing kun je voortaan dus altijd je lichtpunt eenvoudig verplaatsen. Maar hoe dan? Nou dat kan op verschillende manieren. De arm van de Lightswing kan heen en weer schuiven vanaf het punt waar je de Lightswing hebt aangesloten. Dus hanglamp iets meer naar links? Geen probleem. Daarnaast kun je de arm ook nog eens 360 graden draaien. Zo kun je de Lightswing dus letterlijk elke kant op bewegen. En doordat de hanglamp aan een los onderdeel van de Lightswing is bevestigd, kun je een hanglamp heel gemakkelijk afwisselen of tijdelijk weghalen. Ideaal toch?

De Lightswing is verkrijgbaar voor één of twee hanglampen. Daarnaast kun je kiezen uit drie stijlvolle kleuren. Benieuwd? Ontdek het hier!

Meer blogs

5 tips voor verlichting in je slaapkamer

Lees verder

Dé interieur trendkleur van 2022!

Lees verder

Een hanglamp ophangen

Lees verder

Dé oplossing voor een lamp onder je lichtkoepel

Lees verder