Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Zo bevestig je jouw hanglamp aan een ornament

In zowel oude en nieuwe huizen zie je regelmatig een ornament of rozet op het plafond. Een ornament of rozet bevindt zich vaak in het midden van de kamer en leent zich als ideale plek waar je een mooie hanglamp kunt ophangen. Maar hoe kun je nou het beste een hanglamp aan een ornament bevestigen?

Hanglamp aan ornament zonder loshangende kabels

Een ornament aan het plafond geeft een kamer een klassieke en romantische uitstraling. Door de hanglamp te bevestigen aan het ornament ontstaat er een luxe uitstraling waarbij het ornament en de hanglamp echt in het oog springen.

Maar, een ornament bevindt zich vaak in het midden van de kamer. En wat nou als dat niet de plek is waar je een hanglamp wilt ophangen? Geen zorgen! Met het Lightswing® ophangsysteem is het mogelijk de lamp naast het ornament op te hangen, zónder loshangende kabels of een slordige afwerking.

Hanglamp aan een plafond ornament met lightswing wit

Met de Lightswing® bevestig je super gemakkelijk je lamp aan een ornament

Met behulp van de Lightswing® kun je de hanglamp naast het ornament bevestigen, zonder dat er losse kabels vanaf het ornament hangen. Je kunt het Lightswing® ophangsysteem bevestigen op het ornament, mits hier een aansluitpunt zit voor je verlichting.

Je bevestigt eerst de opbouwring op het ornament. Vervolgens bevestig je de Lightswing® aan de opbouwring. Met de opbouwring zorg je ervoor dat er voldoende afstand wordt bewaard tussen het ornament en de Lightswing®. Zo kan de Lightswing® langs het ornament verplaatsen, zonder deze te beschadigen.

Statement piece aan je plafond

Dus, wil je een hanglamp op de juiste plek én wil je tegelijkertijd de klassieke elementen van jouw plafond in de spotlights zetten? Kies dan voor de Lightswing®. Ontdek alles over de Lightswing® en het bevestigen van de Lightswing®.