Hanglamp aan ketting of staaldraad

Een hanglamp aan een ketting of staaldraad bevestigen en toch een mooi afgewerkt aansluitpunt? Dit kan heel eenvoudig en stijlvol met de Lightswing.

Gezien bij

TIP! Heb je een hanglamp die naast een snoer óók aan een ijzerdraad of ketting verbonden is? Geen probleem! Op het uiteinde van de Lightswing is het mogelijk om haakjes te monteren waar het ijzerdraad aan bevestigd kan worden. De haakjes zijn standaard inbegrepen.

Je hanglamp met staaldraad bevestigen

Een eenvoudige en stijlvolle oplossing om je hanglamp met staaldraad te bevestigen is de Lightswing. Aan het uiteinde van de Lightswing kan een haakje gemonteerd worden waaraan de staaldraad of ketting bevestigd kan worden. Een bij komend voordeel van de Lightswing is dat je deze ook vrij kan verplaatsen. De Lightswing kan 360° draaien en in beide richtingen tot 80 cm schijven waardoor je de hanglamp altijd op de perfecte plek kunt hangen. Op deze manier heb je nooit meer losse kabels of haakjes aan het plafond hangen.

Eenvoudig een kabelbevestigen

Met behulp van het haakje dat gemonteerd kan worden aan de Lightswing is het heel eenvoudig om een hanglamp met ketting of staaldraad te bevestigen. Zonder extra gaten in het plafond.

Moeiteloos je lampen verplaatsen

Omdat de Lightswing 360º kan draaien en tot wel 80 cm kan schuiven in beide richtingen kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen. Binnen een diameter van 1.60 meter kun je de lamp vrij bewegen.

Eenvoudig te monteren

Je monteert de Lightswing eenvoudig op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Het haakje monteer je aan het uiteinde en hier hang je de ketting aan. Binnen een paar stappen geregeld.

Hanglamp tot 3,5 kg

Alle lampen met een gewicht tot 3,5 kg kunnen bevestigd worden aan de Lightswing. Het gewicht van de ketting moet hierin wel mee gerekend worden.

Super blij met de swing en de service

Aangezien bij ons de tafel nogal eens van plek veranderd kan de lamp nu gewoon volgen! Super blij mee ook met de service en ook het nazenden van de oogjes verliep super!
Frans Schaap

Erg tevreden, zou zo weer bestellen

Snelle levering, ook een snelle reactie op een vraag die ik had. De lightswing zelf ben ik erg tevreden mee. Installatie is wel even nadenken maar goed te doen voor iemand die normaal nooit met elektra werkt. Zit nu zelfs te twijfelen om er nog 1 te bestellen voor een andere plek in huis.
Ruben van Es

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart, en RVS.

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

 • Geschikt voor hanglampen met ketting of kabel
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

 • Geschikt voor hanglampen met ketting of kabel
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Inspirerende voorbeelden 

Inspirerende foto’s van de Lightswing met een ketting of staaldraad.

Onder andere verkrijgbaar bij