Hanglamp aan een ketting

Wil je graag je hanglamp aan een ketting of staaldraad bevestigen en een mooi afgewerkt aansluitpunt? Dit kan heel eenvoudig en stijlvol met de Lightswing.

Gezien bij

De hanglamp met ketting bevestigen

Een hanglamp aan een ketting of staalkabel helpt om een industriële look te krijgen in de kamer. Door de robuuste ketting krijgt de lamp een stoere uitstraling. Om een ketting aan het plafond te bevestigen moet je alleen wel een extra gat in het plafond boren voor het haakje omdat de ketting niet direct aan het aansluitpunt bevestigd kan worden. Daarnaast loopt het snoer van de lamp dan ook vanaf het aansluitpunt naar de ketting. Lees verder voor een stijlvolle oplossing.

Je hanglamp met staaldraad simpel bevestigen

Een eenvoudige en stijlvolle oplossing om je hanglamp met staaldraad te bevestigen is de Lightswing. Aan het uiteinde van de Lightswing kan een haakje gemonteerd worden waaraan de staaldraad of ketting bevestigd kan worden. Een bij komend voordeel van de Lightswing is dat je deze ook vrij kan verplaatsen. De Lightswing kan 360° draaien en in beide richtingen tot 80 cm schijven waardoor je de hanglamp altijd op de perfecte plek kunt hangen. Op deze manier heb je nooit meer losse kabels of haakjes aan het plafond hangen.

Eenvoudig een kabelbevestigen

Met behulp van het haakje dat gemonteerd kan worden aan de Lightswing is het heel eenvoudig om een hanglamp met ketting of staaldraad te bevestigen. Zonder extra gaten in het plafond.

Moeiteloos je lampen verplaatsen

Omdat de Lightswing 360º kan draaien en tot wel 80 cm kan schuiven in beide richtingen kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen. Binnen een diameter van 1.60 meter kun je de lamp vrij bewegen.

Eenvoudig te monteren

Je monteert de Lightswing eenvoudig op het plafond en je hanglamp(en) aan de snelsluiting. Het haakje monteer je aan het uiteinde en hier hang je de ketting aan. Binnen een paar stappen geregeld.

Hanglamp tot 3,5 kg

Alle lampen met een gewicht tot 3,5 kg kunnen bevestigd worden aan de Lightswing. Het gewicht van de ketting moet hierin wel mee gerekend worden.

De Lightswing met ketting of staaldraad

Het haakje om eenvoudig een hanglamp met ketting of staaldraad te bevestigen aan de Lightswing wordt niet standaard meegeleverd. Op verzoek kunnen deze wel opgestuurd worden. Wil je graag zo’n haakje ontvangen neem dan contact op met onze service afdeling.

Super blij met de swing en de service

Aangezien bij ons de tafel nogal eens van plek veranderd kan de lamp nu gewoon volgen! Super blij mee ook met de service en ook het nazenden van de oogjes verliep super!
Frans Schaap

Erg tevreden, zou zo weer bestellen

Snelle levering, ook een snelle reactie op een vraag die ik had. De lightswing zelf ben ik erg tevreden mee. Installatie is wel even nadenken maar goed te doen voor iemand die normaal nooit met elektra werkt. Zit nu zelfs te twijfelen om er nog 1 te bestellen voor een andere plek in huis.
Ruben van Es

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

 • Geschikt voor hanglampen met ketting of kabel
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

 • Geschikt voor hanglampen met ketting of kabel
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Inspirerende voorbeelden 

Inspirerende foto’s van de Lightswing samen met hanglampen met een ketting of staaldraad.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Wordt het haakje voor een kabel of ketting mee geleverd?

Het haakje om een hanglamp met ketting of staaldraad te bevestigen wordt niet standaard meegeleverd met de Lightswing. Als je graag een haakje voor aan de Lightswing wilt ontvangen kunt u onder aan de pagina het contactformulier invullen.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij