Hanglamp boven keukenblad

Eén of twee hanglampen boven je keukenblad? Zonder een extra aansluiting te maken? Met de Lightswing hang je eenvoudig 1 of 2 hanglampen altijd recht boven je keukenblad.

Stijlvolle hanglampen in de keuken

Stijlvolle hanglampen in de keuken

Stijlvolle hanglampen in de keuken

Als je een hanglamp in de keuken wil plaatsen is het vaak het mooiste als de lamp recht boven het keukenblad hangt. De keuken zet er vaak een stuk sfeervoller en netter uit als de hanglampen in het midden van het keukenblad hangen. Het lichtpunt hangt allen niet altijd op de juiste plek. Dit probleem is vaak simpel op te lossen met een kabelgoot of losse snoeren. Deze oplossing is alleen niet zo stijlvol en ziet er vaak wat rommelig uit. Met de Lightswing kun je op een stijlvolle manier je hanglamp in de keuken op de goede plek hangen,

Je lamp boven je kookeiland of aanrecht

Je lamp boven je kookeiland of aanrecht

Je lamp boven je kookeiland of aanrecht

Het is bij je kookeiland of aanrecht belangrijk om goed licht te hebben. Hier ben je immers bezig met het snijden en koken van je eten. Omdat je de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot 80 cm kan verschuiven vanaf het aansluitpunt. Heb je de lamp altijd recht boven je kookeiland of aanrecht hangen. Een bijkomend voordeel is dat je de lamp op deze manier ook snel even kan verplaatsen als je ergens anders beter licht nodig hebt of je in je eigen schaduw staat.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

Je hanglampen perfect boven de keuken

Nog geen Lightswing in huis?

Haal nu eenvoudig en snel jouw Lightswing in huis!