Hanglamp boven keukenblad

Eén of twee hanglampen boven je keukenblad? Zonder een extra aansluiting te maken? Met de Lightswing hang je eenvoudig 1 of 2 hanglampen altijd recht boven je keukenblad.

Gezien bij

Stijlvolle hanglampen in de keuken 

Als je een hanglamp in de keuken wil plaatsen is het vaak het mooiste als de lamp recht boven het keukenblad hangt. De keuken zet er vaak een stuk sfeervoller en netter uit als de hanglampen in het midden van het keukenblad hangen. Het lichtpunt hangt allen niet altijd op de juiste plek. Dit probleem is vaak simpel op te lossen met een kabelgoot of losse snoeren. Deze oplossing is alleen niet zo stijlvol en ziet er vaak wat rommelig uit. Met de Lightswing kun je op een stijlvolle manier je hanglamp in de keuken op de goede plek hangen,

360° draaien 

Met behulp van de Ligthswing kan de hanglamp 360° gedraaid worden waardoor je de hanglamp in de keuken eenvoudig kunt verplaatsen. 

80 cm schuiven

De arm van de Lightswing kan in beide richtingen tot wel 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp altijd recht boven het keukenblad plaatsen. 

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren. In een paar stappen sluit je de Lightswing aan op het bestaande aansluitpunt en heb je overal in de keuken goed licht.

Tot wel 3,5 kg per lamp

De sterke stalen constructie van de Lightswing zorgt er voor dat er per lamp tot wel 3,5 kg aan kan hangen. Ook als de Lightswing helemaal is uitgeschoven.

Je lamp boven je kookeiland of aanrecht

Het is bij je kookeiland of aanrecht belangrijk om goed licht te hebben. Hier ben je immers bezig met het snijden en koken van je eten.  Omdat je de Lightswing  360° kan draaien en in beide richtingen tot 80 cm kan verschuiven vanaf het aansluitpunt. Heb je de lamp altijd recht boven je kookeiland of aanrecht hangen. Een bijkomend voordeel is dat je de lamp op deze manier ook snel even kan verplaatsen als je ergens anders beter licht nodig hebt of je in je eigen schaduw staat.

Je hanglamp perfect boven de keukentafel

Wil je de hanglamp boven de keukentafel in plaats van in de keuken, dit kan natuurlijk ook. Vaak zit het aansluitpunt voor een hanglamp niet op de plek waar de keukentafel het beste tot zijn recht komt. Ook hier kan de Lightswing gebruikt worden om de hanglamp eenvoudig recht boven de tafel te hangen. Wil je graag twee hanglampen boven de keukentafel? Dit kan heel eenvoudig met de Lightswing Twin.  Aan de Twin kunnen twee hanglampen bevestigd worden op hetzelfde aansluitpunt.

Fijn product.

Met de lightswing hebben we een flexibele oplossing in huis voor het probleem dat het lichtpunt in een kamer meestal niet daar zit waar je hem nodig hebt. Met de lightswing krijg je in feite een cirkel met een diameter van bijna twee meter waarbinnen je een lamp kunt ophangen. We hebben er nu dan ook meerdere in huis hangen.

lucien

Goed systeem

Goed systeem, is werkelijk over nagedacht. De lamp hangt er niet alleen mooi bij, maar kan op elke moment de positie aanpassen. Product uitstekend, levering meer dan goed.

JCH

Welke Lightswing past boven jouw keuken?

Verkrijgbaar in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS.

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

 • Altijd op de juiste plek
 • 360° graden draaien
 • 80 cm schuiven in beide richtingen
 • Totale lengte 90 cm
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

 • Altijd op de juiste plek 
 • 360° graden draaien
 • 75 cm schuiven in beide richtingen
 • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
 • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg 
 • Tevens te gebruiken met één hanglamp

Voorbeelden de Lightswing.

Inspirerende voorbeelden van hanglampen boven een kookeiland of keukentafel.

Onder andere verkrijgbaar bij