Hanglamp in de slaapkamer 

Wil je graag een hanglamp in je slaapkamer? Met de Lightswing bevestig je eenvoudig een hanglamp in de slaapkamer die je ook nog simpel en snel kan verplaatsen.

Gezien bij

Waarom een hanglamp in je slaapkamer?

Vrijwel iedereen heeft een lamp in de slaapkamer, of dit nu een hanglamp of een plafonnière is. Toch zorgt een hanglamp altijd net voor wat meer sfeer in de slaapkamer. Al heeft een hanglamp in de slaapkamer wel een paar nadelen. Als de lamp te laag hangt dan stoot je je hoofd of sta je in je eigen schaduw voor de spiegel. Met de Lightswing heb je deze problemen niet, met behulp van de Lightswing kun je de hanglamp eenvoudig verplaatsen over het plafond.

360º draaien 

Met behulp van de Lightswing kan de hanglamp 360º draaien waardoor je nooit in je eigen schaduw zit als je een boek leest in de slaapkamer. 

Tot wel 80 cm schuiven 

De arm van de Lightswing kan in beide richtingen tot wel 80 cm verschoven worden. Als je voor de spiegel staat heb je dus altijd goed licht. 

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren. Binnen een paar stappen heb je een verplaatsbare hanglamp in je slaapkamer.

Hanglamp boven je bed 

 Een hanglamp boven je bed geeft vaak net dat beetje extra sfeer in de slaapkamer en ziet er gezelliger uit. Met de Lightswing word de hanglamp boven je bed nog een beetje specialer. De Lightswing zorgt er namelijk voor dat je de hanglamp kunt verplaatsen over het plafond. Als je aan het lezen bent of je staat voor de spiegel, hoef je nooit meer in je eigen schaduw te zitten. Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot 80 cm kan schuiven heb je altijd je hanglamp op de perfecte plek.

240.000 uur in je slaapkamer

Je zult het niet geloven maar je brengt ongeveer één derde van je leven door in bed. Ook al slaap je meer dan de helft van deze tijd. Het is wel fijn om met wat gezelligheid te gaan slapen en op te staan. Naast de hanglamp boven het bed kan je deze gezelligheid ook op andere manieren creëren. Je kan bijvoorbeeld leuke gedimde nachtlampjes plaatsen of een dimmer op de hanglamp aan het plafond plaatsen. Hierdoor ontstaat er een gezelligere sfeer in de slaapkamer. De Lightswing is tevens te gebruiken samen met een dimmer.

Goed systeem

Goed systeem, is werkelijk over nagedacht. De lamp hangt er niet alleen mooi bij, maar kan op elke moment de positie aanpassen. Product uitstekend, levering meer dan goed.

JCH

Echt een uitkomst

Uitkomst als je niet vast wil zitten aan een positie van je lichtpunt. Zonder gebruik te maken van kabelgootjes of losse kabels. Ik kan nu wanneer ik maar wil mijn lichtpunt ergens anders hangen. 

mevr. Noten

De Lightswing boven je bed 

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

  • Altijd op de juiste plek
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Inspirerende voorbeelden van een hanglamp in de slaapkamer

De Lightswing in combinatie met verschillende hanglampen in de slaapkamer.

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij