Hanglamp in de slaapkamer 

Wil je graag een hanglamp in je slaapkamer? Met de Lightswing bevestig je eenvoudig een hanglamp in de slaapkamer die je ook nog simpel en snel kan verplaatsen.

Hanglamp boven je bed

Hanglamp boven je bed

Hanglamp boven je bed

Een hanglamp boven je bed geeft vaak net dat beetje extra sfeer in de slaapkamer en ziet er gezelliger uit. Met de Lightswing word de hanglamp boven je bed nog een beetje specialer. De Lightswing zorgt er namelijk voor dat je de hanglamp kunt verplaatsen over het plafond. Als je aan het lezen bent of je staat voor de spiegel, hoef je nooit meer in je eigen schaduw te zitten. Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen tot 80 cm kan schuiven heb je altijd je hanglamp op de perfecte plek.

240.000 uur in je slaapkamer

240.000 uur in je slaapkamer

240.000 uur in je slaapkamer

Je zult het niet geloven maar je brengt ongeveer één derde van je leven door in bed. Ook al slaap je meer dan de helft van deze tijd. Het is wel fijn om met wat gezelligheid te gaan slapen en op te staan. Naast de hanglamp boven het bed kan je deze gezelligheid ook op andere manieren creëren. Je kan bijvoorbeeld leuke gedimde nachtlampjes plaatsen of een dimmer op de hanglamp aan het plafond plaatsen. Hierdoor ontstaat er een gezelligere sfeer in de slaapkamer. De Lightswing is tevens te gebruiken samen met een dimmer.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

De perfecte uitstraling in je slaapkamer

Nog geen Lightswing in huis?

Haal jouw Lightswing eenvoudig en snel in huis via onze website!