Hanglamp in de woonkamer

Wil je graag een hanglamp in de woonkamer? Met de Lightswing kan je de hanglamp eindeloos schuiven of eenvoudig verwijderen waardoor de lamp nooit in de weg hangt.

Waarom een hanglamp in de woonkamer

 Waarom een hanglamp in de woonkamer

Waarom een hanglamp in de woonkamer

Een hanglamp in de woonkamer geeft vaak net wat meer sfeer dan een plafonnière. Waar een plafonnière vaak niet opvalt omdat deze niet op ooghoogte zit, springt een mooie hanglamp boven de salontafel meteen in het oog. Daarbij komt dat hanglampen mogelijk zijn voor elke woonkamer stijl. Het nadeel van een hanglamp in de woonkamer is dat deze dan vaak voor de tv hangt of in de weg hangt als er visite is en deze vaak niet eenvoudig te verwijderen is.

Woonkamer hanglamp

Woonkamer hanglamp

Woonkamer hanglamp

Voor een woonkamer hanglamp is het belangrijk dat deze niet te laag hangt. De hanglamp moet niet in het zicht zitten als je tv aan het kijken bent. Bij de Lightswing moet het snoer van de hanglamp bevestigd worden aan het quick release systeem, het systeem waarmee je de hanglamp aan de Lightswing bevestigd. Je kan zelf bepalen op welke hoogte je het snoer wil bevestigen. Hierdoor hangt de hanglamp in de woonkamer altijd op de juiste hoogte.

Ervaringen van
anderen

Meer dan 25.000 klanten gingen je voor!

Een hanglamp in je woonkamer

Nog geen Lightswing in huis?

Haal nu jouw favoriete Lightswing in huis voor in je woonkamer!