Hanglamp in de woonkamer

Wil je graag een hanglamp in de woonkamer? Met de Lightswing kan je de hanglamp eindeloos schuiven of eenvoudig verwijderen waardoor de lamp nooit in de weg hangt.

Gezien bij

Waarom een hanglamp in de woonkamer

Een hanglamp in de woonkamer geeft vaak net wat meer sfeer dan een plafonnière. Waar een plafonnière vaak niet opvalt omdat deze niet op ooghoogte zit, springt een mooie hanglamp boven de salontafel meteen in het oog. Daarbij komt dat hanglampen mogelijk zijn voor elke woonkamer stijl.  Het nadeel van een hanglamp in de woonkamer is dat deze dan vaak voor de tv hangt of in de weg hangt als er visite is en deze vaak niet eenvoudig te verwijderen is.

Een hanglamp voor boven je salontafel 

Als je een hanglamp boven je salon plaatst loop je al snel tegen het probleem aan dat deze lamp in de televisie schijnt of in de weg hangt als je een huisfeestje geeft. Een hanglamp is vaak moeilijk tijdelijk te verwijderen laat staan te verplaatsen. Om een hanglamp te verwijderen moet je deze helemaal van het plafond halen om vervolgens weer opnieuw te bevestigen.

De Lightswing kun je 360° draaien en in beide richtingen 80 cm schuiven. Hierdoor kun je de hanglamp eindeloos verplaatsen en hangt deze nooit in de weg. Mocht de lamp toch in de weg hangen voor een feestje, dan kan je deze eenvoudig verwijderen met behulp van het handige snel aansluitingssysteem, de quick release.

360° draaien

De Lightswing kan 360° gedraaid worden ook als de hanglamp al bevestigd is.  Waardoor de hanglamp in de woonkamer nooit in de weg hangt.

80 cm schuiven

Doordat de Lightswing in beide richtingen 80 cm kan schuiven heeft het systeem een diameter van 160 cm. Hierdoor kun je de lamp door de gehele zithoek verplaatsen.

Moeiteloos je lampen verwijderen

De Lightswing beschikt aan het uiteinde over een handige snelsluiting. Met deze aansluiting kun je snel je hanglampen tijdelijk verwijderen.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing sluit je eenvoudig aan over je huidige aansluitpunt. Binnen een paar stappen heb je de hanglamp boven de salontafel hangen. 

Woonkamer hanglamp 

Voor een woonkamer hanglamp is het belangrijk dat deze niet te laag hangt. De hanglamp moet niet in het zicht zitten als je tv aan het kijken bent. Bij de Lightswing moet het snoer van de hanglamp bevestigd worden aan het quick release systeem, het systeem waarmee je de hanglamp aan de Lightswing bevestigd. Je kan zelf bepalen op welke hoogte je het snoer wil bevestigen. Hierdoor hangt de hanglamp in de woonkamer altijd op de juiste hoogte.

Handig en praktisch

 
Dit is echt een ideaal product voor mensen die wel eens een kamertje vol visite hebben. Hup lamp eraf of draai weg die lamp. Je bent een stuk vrijer in het stylen van je woonkamer. Bij het ophangen moet je voorzichtig zijn,je moet  4 gaatjes boren rond de centraaldoos. Let goed op waar de stroomkabels naar toe gaan voor je boort.
Jaco

Lightswing – Top product! 

Wat een prachtige uitvinding zeg! Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaald om ruimte te creëren… of tafel dwars plaatsen en de swing ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product ! Zijn er erg blij mee.

PJ Mullier

De Lightswing voor elke woonkamer 

Verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

  • Flexibel interieur
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Een hanglamp in de woonkamer

Inspirerende foto’s van de Lightswing in de woonkamer

Onder andere verkrijgbaar bij