Eindeloos je hanglamp verplaatsen.

Hanglamp verplaatsen met de Lightswing.

Je lamp hangt altijd net op de verkeerde plek. Nooit helemaal recht boven de tafel. De lamp en tafel verplaatsen kan niet zonder veel moeite en extra gaten in het plafond. Van interieur wisselen is een tijdrovende klus, even snel van lamp wisselen gaat niet.

De Lightswing biedt de ideale oplossing. Een flexibel ophangsysteem voor een of twee hanglampen waarmee je gemakkelijk je hanglamp kunt verplaatsen. Ideaal als je een hanglamp wilt verplaatsen maar het lichtpunt niet boven de tafel zit. Met de Lighstwing kun je hanglampen eindeloos verplaatsen en veranderen.

Gif-lightswing-vierkant

Altijd op de juiste plek.

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo verplaats je de lamp altijd naar de juiste plek.

Groots bereik.

De Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven.  Je hebt een totale diameter van 160 cm.  Bereik elke gewenste plek.

Eenvoudige montage.

Het monteren van de Lightswing is binnen een paar minuten geregeld. In enkele stappen hangt je lamp flexibel aan het plafond. 

Simpel switchen.

Gemakkelijk je interieur veranderen. Dankzij de handige snelsluiting kun je de lamp gemakkelijk weghalen of verwisselen. 

Voor alle hanglampen tot 3.5 kg

Geschikt voor alle hanglampen tot wel 3,5 kg. Zelfs hanglampen met ketting of staaldraad. 

Officiële webshop

De Lightswing is een uniek gepatenteerd ophangsysteem. Wij zijn de fabrikant en officiële leverancier van de Lightswing.

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren

Kies je model

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf € 99,95

KIES JE KLEUR

LIGHTSWING TWIN
Vanaf € 149,95

KIES JE KLEUR

FAQ

Op werkdagen voor 16:00 besteld = de volgende dag in huis.  Na verzending sturen wij je direct een e-mail met een track en trace nummer zodat je het pakket kunt volgen. We sturen alle pakketten met de pakketdienst van Post NL en dus niet met de reguliere post. Je bent dus verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering zonder extra kosten!

Het is niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit komt omdat wij met geautomatiseerde magazijnen werken die geen afhaalbalie hebben.

De lightswing kan die zware hefboomwerking, mét lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn om die reden uit solide staal vervaardigd. Raadpleeg bij twijfel altijd een vakman..

De vraag hoeveel gewicht je plafond aan kan is minstens zo belangrijk. Rondom de lichtpuntaansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in het plafond worden aangebracht. Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de lightswing gaat monteren.

Add to cart