De ideale oplossing voor monteurs en elektriciens

Dagelijks wordt de Lightswing toegepast door monteurs, elektriciens en bouwbedrijven door heel Europa. Verplaats een lichtpunt eenvoudig en snel, in nog geen 15 minuten. Voorkom een tijdrovende klus en frees niet langer in het plafond. Met de schuif- en draaiarm kun je alle kanten op. Niet alleen handig wanneer je het lichtpunt wilt verplaatsen maar ook voor toekomstige aanpassingen van het interieur. Verkrijgbaar via o.a. Technische Unie, Rexel en Oosterberg.

Neem bij vragen contact op via 0085 130 5684 of mail naar [email protected]

De Lightswing is verkrijgbaar bij

Technische Unie

Dé technische groothandel voor installateurs. Technische Unie is partner en groothandel voor de bouw, installatie en industrie. Levering op je werkplek.

Koninklijke Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met 20 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Rexel

Met meer dan 300.000 elektrotechnische en duurzame producten in het assortiment, is Rexel de aangewezen partner voor iedere professional in de elektrotechniek.

Belangrijkste voordelen als installateur.

Product met oneindige mogelijkheden

Met de Lightswing zijn hanglampen altijd vrij verplaatsbaar. Te bevestigen aan elk plafond in iedere ruimte. Hanglampen moeiteloos loskoppelen of verwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Gemakkelijke en stijlvolle oplossing

Het unieke Dutch Design van Lightswing is van onder andere VT Wonen en Eigen Huis&Tuin. Niet alleen is het een gewild design maar het biedt ook de perfecte oplossing op veelgenoemde problemen. 

Aantrekkelijke inkoopmarge

Het gepatenteerde product is uniek in zijn soort. Het innovatieve systeem kan gecombineerd worden met iedere hanglamp tot 3.5kg. Verkrijgbaar voor één of twee hanglampen in stijlvolle en tijdloze kleuren.

Inventief Dutch Design 

Een interieur aanpassen zonder een nieuw lichtpunt te moeten maken? De Lightswing maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, kantoor, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een hanglamp verplaatsen gaat voortaan in een handomdraai.

        

Installateurs over de Lightswing.

Wat een prachtige uitvinding

★★★★★

Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaalt om ruimte te creëren… of wanneer je de tafel tafel dwars wilt plaatsen de lamp ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product!

P.J. Muller

Handig en praktisch
★★★★★

Dit is echt een ideaal product voor mensen die wel eens een kamertje vol visite hebben. Hup lamp eraf en draai weg die lamp. Je bent een stuk vrijer in het stylen van je woonkamer. Bij het ophangen moet je voorzichtig zijn, je moet 4 gaatjes boren rond de centraaldoos. Let goed op waar de stroomkabels naar toe gaan voor je boort.

Jako

Fantastische oplossing
★★★★★

We zijn zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt, keurig! Montage-instructie is zeer duidelijk. Wat een geweldige oplossing om je (eetkamer)lamp netjes boven de tafel te hangen zonder dat je van die lelijke plakgootjes moet gebruiken! En mocht het nodig zijn kan de lamp snel iets opschuiven of zelfs moeiteloos even verwijderd worden zonder geklooi om stroomdraadjes los te halen.

Familie N.

Ga voor een gemakkelijke en stijlvolle oplossing.

Toepasbaar in alle ruimtes in combinatie met elke hanglamp tot 3.5kg.

Verkooppunten B2B

Zoek de dichtstbijzijnde Technische Groothandel 

      Neem bij vragen contact op via 085 130 5684 of mail naar [email protected]