De Lightswing® voor installateurs en elektriciens

Installateur of elektricien? Verplaats een lichtpunt in nog geen 15 minuten. Voorkom een tijdrovende klus en frees niet langer in het plafond. Met de schuif- en draaiarm van de Lightswing® kun je alle kanten op. ideaal voor het verplaatsen van een lichtpunt. En direct voorbereid op toekomstige aanpassingen van het interieur. De Lightswing® is verkrijgbaar via o.a. Technische Unie, Rexel en Oosterberg.

Eenvoudig een lichtpunt verplaatsen

De Lightswing® is de oplossing

Eenvoudig een lichtpunt verplaatsen

Eenvoudig een lichtpunt verplaatsen

De Lightswing® is de oplossing

Een lamp verplaatsen zonder een nieuw lichtpunt te moeten maken? De Lightswing® maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, kantoor, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een hanglamp verplaatsen gaat voortaan in een handomdraai.

Monteer de Lightswing® eenvoudig

op elke gewenste plek aan alle soorten plafonds

Monteer de Lightswing® eenvoudig

op elke gewenste plek aan alle soorten plafonds

Met de Lightswing® zijn hanglampen vrij verplaatsbaar en zit een lichtpunt altijd op de juiste plek. Te bevestigen op elke gewenste plek aan alle soorten plafonds. Bovendien is de Lightswing® binnen enkele stappen gemonteerd.

De Lightswing® biedt de perfecte oplossing op veelgenoemde problemen. Verplaats een lichtpunt zonder te frezen in het plafond. Maak iedere ruimte in huis moeiteloos flexibel met de Lightswing®.

Geleverd door Bailey Lights

De Lightswing® is o.a. verkrijgbaar via Technische Unie, Rexel en Oosterberg. Technische groothandels krijgen de Lightswing® geleverd via Bailey Lights. Is jouw lokale technische groothandel aangesloten bij Bailey? Bestel daar eenvoudig de Lightswing®. Vraag daar naar de voorwaarden of neem contact op met onze verkoopafdeling.