De ideale oplossing voor monteurs en elektriciens

Dagelijks wordt de Lightswing® toegepast door monteurs, elektriciens en bouwbedrijven door heel Europa. Verplaats een lichtpunt eenvoudig en snel, in nog geen 15 minuten. Voorkom een tijdrovende klus en frees niet langer in het plafond. Met de schuif- en draaiarm kun je alle kanten op. Niet alleen handig wanneer je het lichtpunt wilt verplaatsen maar ook voor toekomstige aanpassingen van het interieur.

Verkrijgbaar via o.a. Technische Unie, Rexel en Oosterberg.

Inventief Dutch Design

Inventief Dutch Design

Inventief Dutch Design

Een interieur aanpassen zonder een nieuw lichtpunt te moeten maken? De Lightswing® maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, kantoor, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een hanglamp verplaatsen gaat voortaan in een handomdraai.

Oneindige mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden

Met de Lightswing® zijn hanglampen vrij verplaatsbaar en zit een lichtpunt altijd op de juiste plek. Te bevestigen op elke gewenste plek aan alle soorten plafonds. Bovendien is de Lightswing® binnen enkele stappen gemonteerd.

Voorkom een tijdrovende klus!

Voorkom een tijdrovende klus!

Voorkom een tijdrovende klus!

De Lightswing® biedt de perfecte oplossing op veelgenoemde problemen. Verplaats een lichtpunt zonder te frezen in het plafond. Maak iedere ruimte in huis moeiteloos flexibel met de Lightswing®.

Exclusief voor Technische Groothandels

De Lightswing® PRO is exclusief verkrijgbaar bij technische groothandels. De veelzijdige Lightswing® PRO is geschikt voor één en twee hanglampen. Uniek in zijn soort en niet te prijsvergelijken voor consumenten.

Geleverd door Bailey Lights

Technische Groothandels krijgen de Lightswing® geleverd via Bailey lights. Is jouw lokale Technische Groothandel ook aangesloten bij Bailey? Dan kun je de Lightswing® daar ook makkelijk en snel bestellen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden of neem contact met ons op.