It’s giveaway time!

It's giveaway time!

It’s giveaway time!

In deze tijd van het jaar besteedt iedereen vaak toch nét een beetje extra aandacht aan een gezellig thuis. Wij zijn super benieuwd hoe jij erbij zit tijdens de sfeervolle decembermaand.

Wordt jouw huis omgetoverd tot een waar lichtjesparadijs? Of vind je een mooie kerstboom meer dan voldoende?

Doe mee en win!

Doe mee en win!

Doe mee en win!

Deel jouw sfeervolle Lightswing foto op Instagram met #lightswing en tag @lightswing.nl. Dan maak jij kans op een bol.com cadeaubon t.w.v. €50! Meedoen kan t/m 31 december 2021.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden (hierna: ‘actievoorwaarden kerstactie’)  zijn van toepassing op de op de kerst winactie van Lightswing. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande actievoorwaarden kerstactie.

1 – De winactie loopt van 1 december 2021 tot en met 31 december 2021. Alle inzendingen die in deze periode worden geüpload maken kans om een bol.com bon ter waarde van 50,- euro te winnen. De inzendingen die buiten deze periode worden geüpload zijn uitgesloten voor de winactie.

2 – De mooiste inzendingen worden getoond op de social media kanalen van Lightswing.nl en kunnen worden ingezet voor de marketingdoeleinden van Lightswing. Alle inzendingen worden door Lightswing bekeken en hieruit worden één of meerdere winnaars gekozen. Iedere inzending dient minimaal één Lightswing in de content te verwerken. Daarnaast moet de #lightswing in de content worden verwerkt en dient @lightswing.nl te worden getagd.

3 – De winnaars van de bol.com bon worden tussen 1 januari en 8 januari bekend gemaakt. Winnaars zullen een persoonlijk bericht ontvangen van Lightswing.

4 – Ook wanneer je vóór 1 december 2021 een Lightswing hebt aangeschaft kun je deelnemen aan deze winactie.

5 – Deelname is uitgesloten voor personen die niet woonachtig zijn in Nederland of België.