Een kleurrijk snoer aan je lightswing

Hangt jouw lamp nog aan een wit of zwart kunststof snoer? Dan ken jij vast Snoerboer nog niet! Deze Rotterdamse webshop heeft een collectie met meer dan 150 verschillende snoeren in alle kleuren en patronen. En de Lightswing verkopen ze ook! 

Derk van Mameren, grondlegger van Snoerboer, is in 2010 begonnen met een webshop waar je terecht kan voor snoeren die wél gezien mogen worden. Die witte en zwarte kunststof kabels en knullige kabelgootjes waren hem namelijk een doorn in het oog. Inmiddels is Snoerboer uitgegroeid tot dé webshop voor esthetische verlichting. Of je nou op zoek bent naar een compleet armatuur, een mooie lichtbron of een gekleurd snoer om je lamp mee te verfraaien; Snoerboer heeft het!

Kelly Davis van Snoerboer vertelt: “Bij ons kun je je eigen lamp creëren. Wij hebben tientallen verschillende soorten kabel in alle mogelijke kleuren en patronen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor allerlei lichtbronnen en verlichtingsonderdelen. De Lightswing verkopen we ook, want dat is een perfecte uitbreiding van ons assortiment. Bij Snoerboer kan je terecht voor allerlei onderdelen om je lamp helemaal naar je zin te maken; de klant is de designer. Je lamp kunnen verplaatsen wanneer het jou uitkomt is daar natuurlijk een prachtige aanvulling op!”.

Snoerboer richt zich vooral op snoeren voor lampen, maar wil steeds meer kabels toevoegen aan het assortiment. Kelly: “Hoe leuk zou het zijn als je ook verlengsnoeren en andere elektrische apparaten van een mooie kabel kan voorzien? Een wereld vol fraaie kabels zien wij wel zitten!”.

Alle kleuren van zowel de Lightswing single als twin zijn bij Snoerboer verkrijgbaar.

 

Add to cart