Een hanglamp boven eettafel

Een hanglamp boven de eettafel plaatsen? Het is een lastige en tijdrovende klus om de lampen recht boven de eettafel te krijgen. Met het flexibele ophangsysteem van Lightswing is dit verleden tijd.

Gezien bij

Je lamp hangt niet recht boven de tafel

Als je een hanglamp boven je eettafel wilt hebben, dan is dit het mooiste als deze recht boven de tafel komt te hangen. Of je nu net bent verhuist, een nieuwe tafel hebt gekocht of gewoon graag je interieur veranderd. Vaak zit het lichtpunt voor de lamp niet recht boven de tafel, waardoor de hanglamp ook niet recht boven de tafel hangt. Er zijn verschillende manieren om je lamp wel recht boven de tafel te krijgen. De ene manier voor jou misschien beter toe te passen dan de andere. 

Hoe plaats ik een lamp boven de tafel?

Dat je lamp niet boven de tafel hangt, is een veel voorkomend probleem. Een goedkope maar vaak niet zo’n mooie oplossing om je lichtpunt boven de tafel te krijgen is een kabelgoot of een los snoer over het plafond. Een andere oplossing is je lichtpunt op een andere plek installeren, als je dit zelf al kunt, kost het je veel tijd. Je kunt er natuurlijk een klusser voor inhuren. Een makkelijke en stijlvolle oplossing om een hanglamp recht boven de eettafel te hangen is de Lightswing.

360º draaien 

De Lightswing is een flexibel ophangsysteem voor hanglampen. Het systeem kan 360º  draaien waardoor de lamp altijd recht boven de tafel hangt.

Tot wel 80 cm verschuiven 

De Lightswing kan in beide richtingen tot wel 80 cm verschuiven. Doordat deze ook kan draaien heeft de Lightswing een diameter van 160 cm.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren op het bestaande aansluitpunt. Binnen een paar stappen hangt je lamp perfect boven de eettafel.

Tot 3,5 kg per lamp

Door de stevige stalen constructie kunnen er lampen tot 3,5 kg aan worden bevestigd . Ook lampen met staalkabel of ketting kunnen boven je tafel worden bevestigd .

Je hanglamp perfect boven de eettafel

Met behulp van de Lightswing hangt je hanglamp altijd recht boven de eettafel. Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen 80 cm kan schuiven kun je heel eenvoudig je hanglamp verplaatsen. Wil je graag twee hanglampen boven je tafel ophangen? En wil je deze dan ook eenvoudig kunnen verplaatsen?  Dat kan met behulp van de Lightswing Twin. Deze wordt bevestigd over het huidige aansluitpunt waarna de stroom zich splitst in de arm van de Lightswing naar beide uiteinden.

Erg handig en mooi vormgegeven! Goede service!

Wij hebben de Lightswing gekocht voor boven onze eettafel. Wij hadden twee mooie lampen gekocht en twijfelde of we de aansluitingen wilde infrezen in ons plafond. Daarna overwogen om iets met hout op het plafond te maken en vervolgens tegen de Lightswing aangelopen. Ideaal en mooi vormgegeven systeem. De lampen hangen mooi uit elkaar boven onze eettafel van 1.80 meter breed.. Tafel draaien? Dan draai je de lampen! Feestje? Tafel aan de kant en lampen loskoppelen Goede service! Wij zijn er helemaal blij mee!

Mark

Mooi product

Mooi product. Redelijk makkelijk te monteren, zeker als je een beetje handig bent. Super fijn product. Nooit meer gedoe met een lamp die net niet in t midden boven de tafel hangt of rare snoertjes over t plafond. Top!

Kim Schriek

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

  • Op elke gewenste plek
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

Inspirerende voorbeelden van hanglamp(en) boven de eettafel

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Kan ik de Single ombouwen naar een Twin?

Nee. De Lightswing Single is geschikt voor één hanglamp. De Lightswing is geassembleerd en kan later niet omgebouwd worden tot Twin. Mocht je twijfelen, ga dan voor de Twin. Deze kan met één of twee hanglampen worden gebruikt. 

Heb ik maar één aansluitpunt nodig voor de Lightswing Twin?

Jazeker. Een bijkomend voordeel van de Lightswing Twin is dat je maar een aansluitpunt nodig hebt voor twee hanglampen. Heb je maar één aansluitpunt en wil je twee lampen boven tafel? Dan is de Lightswing Twin de ideale oplossing.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij