Een hanglamp boven eettafel

Een hanglamp boven de eettafel plaatsen? Het is een lastige en tijdrovende klus om de lampen recht boven de eettafel te krijgen. Met het flexibele ophangsysteem van Lightswing is dit verleden tijd.

Gezien bij

Je lamp hangt niet recht boven de tafel

Als je een hanglamp boven je eettafel wilt hebben, dan is dit het mooiste als deze recht boven de tafel komt te hangen. Of je nu net bent verhuist, een nieuwe tafel hebt gekocht of gewoon graag je interieur veranderd. Vaak zit het lichtpunt voor de lamp niet recht boven de tafel, waardoor de hanglamp ook niet recht boven de tafel hangt. Er zijn verschillende manieren om je lamp wel recht boven de tafel te krijgen. De ene manier voor jou misschien beter toe te passen dan de andere. 

Hoe plaats ik een lamp boven de tafel?

Dat je lamp niet boven de tafel hangt, is een veel voorkomend probleem. Een goedkope maar vaak niet zo’n mooie oplossing om je lichtpunt boven de tafel te krijgen is een kabelgoot of een los snoer over het plafond. Een andere oplossing is je lichtpunt op een andere plek installeren, als je dit zelf al kunt, kost het je veel tijd. Je kunt er natuurlijk een klusser voor inhuren. Een makkelijke en stijlvolle oplossing om een hanglamp recht boven de eettafel te hangen is de Lightswing.

360º draaien 

De Lightswing is een flexibel ophangsysteem voor hanglampen. Het systeem kan 360º  draaien waardoor de lamp altijd recht boven de tafel hangt.

Tot wel 80 cm verschuiven 

De Lightswing kan in beide richtingen tot wel 80 cm verschuiven. Doordat deze ook kan draaien heeft de Lightswing een diameter van 160 cm.

Eenvoudig te monteren

De Lightswing is eenvoudig te monteren op het bestaande aansluitpunt. Binnen een paar stappen hangt je lamp perfect boven de eettafel.

Tot 3,5 kg per lamp

Door de stevige stalen constructie kunnen er lampen tot 3,5 kg aan worden bevestigd . Ook lampen met staalkabel of ketting kunnen boven je tafel worden bevestigd .

Je hanglamp perfect boven de eettafel

Met behulp van de Lightswing hangt je hanglamp altijd recht boven de eettafel. Doordat de Lightswing 360° kan draaien en in beide richtingen 80 cm kan schuiven kun je heel eenvoudig je hanglamp verplaatsen. Wil je graag twee hanglampen boven je tafel ophangen? En wil je deze dan ook eenvoudig kunnen verplaatsen?  Dat kan met behulp van de Lightswing Twin. Deze wordt bevestigd over het huidige aansluitpunt waarna de stroom zich splitst in de arm van de Lightswing naar beide uiteinden.

Erg handig en mooi vormgegeven! Goede service!

Wij hebben de Lightswing gekocht voor boven onze eettafel. Wij hadden twee mooie lampen gekocht en twijfelde of we de aansluitingen wilde infrezen in ons plafond. Daarna overwogen om iets met hout op het plafond te maken en vervolgens tegen de Lightswing aangelopen. Ideaal en mooi vormgegeven systeem. De lampen hangen mooi uit elkaar boven onze eettafel van 1.80 meter breed.. Tafel draaien? Dan draai je de lampen! Feestje? Tafel aan de kant en lampen loskoppelen Goede service! Wij zijn er helemaal blij mee!

Mark

Mooi product

Mooi product. Redelijk makkelijk te monteren, zeker als je een beetje handig bent. Super fijn product. Nooit meer gedoe met een lamp die net niet in t midden boven de tafel hangt of rare snoertjes over t plafond. Top!

Kim Schriek

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in drie stijlvolle en tijdloze kleuren
Mat wit, Mat zwart en RVS

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 109,95

  • Op elke gewenste plek
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 159,95

Inspirerende voorbeelden van hanglamp(en) boven de eettafel

Onder andere verkrijgbaar bij