Lichtadvies op de vt wonen&designbeurs

Heb je verbouwplannen of wil je je interieur veranderen? Goed advies over licht is dan onontbeerlijk! Lightswing biedt op de vt wonen&designbeurs – 3 t/m 8 oktober in de RAI in Amsterdam – gratis lichtadvies. Twee onafhankelijke lichtadviseurs nemen dan de tijd om met jou je interieurplannen te bekijken en te kijken hoe je de verlichting het beste zou kunnen aanpakken.

Veel mensen onderschatten het belang van een goed lichtplan, terwijl licht heel bepalend is voor je interieur en de sfeer in huis. Bovendien is verlichting één van de moeilijkste interieurontwerpen: je hebt te maken met de prijs, het design, het lichteffect, de technische mogelijkheden, et cetera. Daarom zie je nog relatief vaak kale peertjes aan het plafond in een volledig ingericht huis. Goed advies is een eerste stap naar een weloverwogen lichtplan.
En dat bieden wij op de vt wonen&designbeurs! Twee onafhankelijke adviseurs zijn bij ons op de stand aanwezig op donderdagavond 5 oktober en vrijdagavond 6 oktober. Je kunt een afspraak met ze maken via deze link https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/deelnemers/lightswing/ of door een mailtje naar ons te sturen: [email protected]. Geef dan aan hoe laat je op één van de twee avonden met de lichtadviseurs een afspraak wil.
Wij zien je graag tot op de vt wonen&designbeurs!

Add to cart