Lightswing gaat de zakelijke markt op

Knallend 2019
Lightswing kende een uitstekend jaar. Flinders en Bailey namen de Lightswing op in het assortiment en we gooiden hoge ogen op de VT-Wonenbeurs. En ook al is het nieuwe jaar is nog maar net ingeluid. Toch is het alweer tijd voor vuurwerk. Want vanaf nu is de Lightswing verkrijgbaar bij de Technische Unie. De grootste elektronische groothandel van Nederland. En dit biedt kansen. Niet alleen voor ons, maar voor heel installerend Nederland. De Lightswing iets voor jou of je bedrijf? Je leest het hier.

Wat is Lightswing?
Voor wie het nog niet weet. De Lightswing is het slimme ophangsysteem waarmee je gemakkelijk je hanglamp kunt verplaatsen. Met de schuif- en draaiarm kun je werkelijk alle kanten op. Wel 80 cm. in beide richtingen en 360 graden rond. Het enige dat je hoeft te doen; je hanglamp monteren aan de Lightswing. Niet alleen handig wanneer je de eettafel een kwartslag wilt draaien. Maar ook bij meer complexe veranderingen als een verhuizing of verbouwing.

Installatie – en bouwbedrijven
Monteurs, bouwbedrijven, elektriciens, we spreken ze regelmatig. En vaak horen we dezelfde verhalen. Mensen willen hun lichtpunt verplaatsen omdat ze hun interieur willen herinrichten. Maar dit blijkt lastiger dan gedacht. Ze halen een specialist erbij, maar ook voor hen blijkt deze ingreep vaak een lastige klus. Gekunstelde oplossingen als in het plafond frezen; het is een tijdrovend karwei. We zien daarom dat ook voor veel vakmannen de Lightswing uitkomst biedt.

Vakman aan het woord
‘Vaak gaan mensen pas aandacht aan hun lichtplan besteden wanneer alles al is ingericht,’ zegt zelfstandig elektromonteur Thomas Dijkstra. ‘Dat is zonde want meestal is het dan al te laat voor aanpassingen. Daarom introduceer ik bij veel van mijn klanten de Lightswing. Hierdoor kan ik negen van de tien keer tegemoetkomen aan hun lichtplan zonder daarbij eerst het hele plafond te molesteren. Echt een ingenieus systeem.’

De Technische Unie
Samenwerken met de Technische Unie? Lang hoefden we niet na te denken. De Technische Unie levert namelijk aan heel installerend Nederland. Een grote speler met maar liefst 37 vestigingen. Met de TU als partner kunnen we nog meer bouwbedrijven en vakmannen als Thomas Dijkstra kennis laten maken met de Lightswing. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Ga naar www.technischeunie.nl of neem contact met ons op.

Add to cart