Lightswing hoog geëindigd in MKB Innovatie Top 100!

Trots! Lightswing is op de 22e plaats geëindigd in de MKB Innovatie Top 100; daar zijn we ontzettend blij mee! Het is de hoogste notering voor een Fries bedrijf. In totaal zijn er ruim 300 innovaties ingezonden.

Uitvinder en oprichter Paul Constandse: “We zijn natuurlijk hartstikke blij met deze prijs. We zijn zo hoog geëindigd, omdat de jury niet alleen naar technische innovatie kijkt, maar ook naar toepasbaarheid en commerciële potentie. En juist die combinatie was de reden dat we hebben meegedaan.”

Beoordeeld op commerciële haalbaarheid
De MKB Innovatie Top 100 is dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd door de Kamer van Koophandel, in samenwerking met De Financiële Telegraaf. Elk bedrijf kan een innovatieve vinding inzenden, die wordt beoordeeld door een deskundige jury op innovatie en commerciële haalbaarheid. Innoveren is immers meer dan het op de markt brengen van een nieuw product of een nieuwe dienst. Innovatie begint bij een marktgerichte focus: marktkennis, nauw contact met de klant en een innovatieve bedrijfscultuur. Deze visie hebben vrijwel alle ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 met elkaar gemeen.

Praktische oplossing voor bekend probleem
Lightswing is zo hoog geëindigd omdat het gemak van Lightswing eruit sprong: je draait en schuift de Lightswing, waarmee je hanglamp daar komt te hangen waar je licht wil hebben. Het biedt duidelijk een praktische oplossing voor een bekend probleem. En het werkingsmechanisme is bovendien zorgvuldig uitgedacht en gepatenteerd.

Add to cart