Lightswing® Spotlight – Ellen💡

Met Ellen

Welkom bij onze gloednieuwe serie, ‘Lightswing® Spotlight’. In deze serie zetten we onze gewaardeerde klanten in de schijnwerpers en delen we hun unieke verhalen en ervaringen met de Lightswing®. Deze keer hebben we het genoegen om de ervaring van Ellen te belichten. Lees verder en ontdek hoe Lightswing® haar interieur heeft getransformeerd en haar leven heeft verlicht.”


Naam Ellen, samenwonend met vriend Michel en 2 puberzoons.

Social @el_kedageenfeestje

Woonsmaak Oeh, dat vind ik altijd lastig te omschrijven. M’n kledingstijl is ook vooral vol contrasten: zoet met stoer in de mix en misschien is m’n woonsmaak ook zo te omschrijven. Het Roze komt overal terug, maar ik houd wel van de combinatie met stoere, zwarte details.

Ellen’s woontip Waar ik vroeger het liefst kleuren op de muur had, ben ik nu meer van een rustigere basis en zit de kleur in de accessoires. Op die manier is het voor interieurliefhebbers-als-ik-die-van-afwisseling-houden heel makkelijk om met een switch in accessoires een nieuwe, frisse draai aan je interieur te geven.

Waar komt jouw passie voor interieur vandaan?

Vroeger, als klein meisje, was ik op m’n kamer ook al bezig met het gezellig maken d.m.v. zelfgemaakte kunstwerkjes, woonaccesoires etc. Daarnaast stond iedere maand m’n complete inboedel op m’n kamer weer helemaal omgegooid, dan verschoof ik alle meubels weer naar een andere plek. Praktisch stond niet in mijn woordenboek, dus plek om huiswerk te maken had ik niet op mijn bureau. Inmiddels ben ik al wat jaren actief op Instagram en dat heeft toch nog wel iets meer aangewakkerd. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen, maar nog leuker vind ik het om te horen dat ook ik anderen juist inspireer met mijn woonsmaak.

Hoe heb je Lightswing® ontdekt en waarom wilde je een Lightswing®?

Op Instagram heb ik Lightswing® ontdekt en was ik direct fan van het concept. Juist, omdat ik zo’n wisselkont ben en altijd schuif met meubels is het voor mij perfect!

Hoe is je ervaring met de Lightswing®? Wat heeft het jou opgeleverd?

Eerst hadden we een rechthoekige tafel die ik nogal eens draaide, maar door de Lightswing® kon de lamp toch mooi in het midden hangen. Inmiddels hebben we een organische tafel en ook hierbij kon de lamp mooi worden gehangen door het Lightswing®-systeem.

Aan wie zou je de Lightswing® aanbevelen en hoe zou je dat doen?

Het lijkt mij voor iedereen ideaal, want wie zet z’n tafel nou niet af&toe anders (denk aan de kerst-tafel!) of wisselt eens in de zoveel tijd van tafel?

Zijn er specifieke functies van Lightswing® die je bijzonder waardeert? Of was er een situatie waarin je dacht: “Zonder Lightswing® zou dit veel moeilijker zijn geweest”?

Binnenkort verhuizen we naar een woning met een kookeiland en daar dacht ik direct bij aan de Lightswing®! Het is simpelweg dé oplossing om 2 mooie lampen op te hangen, met enige vorm van flexibiliteit en zonder een lelijke kabelgoot aan het plafond.

Is er iets anders dat je zou willen delen over je algemene ervaring met Lightswing®?

Ik ben gewoon fan! Wat ik zelf heel tof vind is om ze beiden bewust in zwart te hebben, omdat ze naast de praktische functie (ja, ja inmiddels staat dit wel in m’n woordenboek!) ook nog eens mooie eyecatchers zijn voor het ‘stoere’ effect in mijn interieur.