Lightswing┬« Spotlight – Ellen van der Veen­čĺí

Met Ellen

Welkom bij onze gloednieuwe serie, ‘Lightswing┬« Spotlight’. In deze serie zetten we onze gewaardeerde klanten in de schijnwerpers en delen we hun unieke verhalen en ervaringen met de Lightswing┬«. Deze keer hebben we het genoegen om de ervaring van Ellen te belichten. Lees verder en ontdek hoe Lightswing┬« haar interieur heeft getransformeerd en haar leven heeft verlicht.”


Naam Ellen van der Veen, getrouwd met Johan. Kinderen: Lukas (13), Emma (10) en Job (7)

Social @bijellenthuis

Woonsmaak Licht, warm, hout met een toef roze.

Ellen’s woontip “Koop of verzamel dingen in je huis waar je echt blij van wordt. Beter minder spullen die je heel mooi vindt, dan veel “tweede of derde keuzes”. Dat zorgt voor ruis en onrust. Bij mij wel althans. Als je hier een balans in vindt, ruimt het ook nog eens lekker op!”

Waar komt jouw passie voor interieur vandaan?

In ons vorige huis was ik al veel met interieurstyling bezig. Ik ontdekte steeds meer mijn eigen smaak en ging daar steeds meer mee spelen. Toen in 2021 ons nieuwe huis werd gebouwd kon ik los en kreeg ik steeds meer idee├źn in mijn hoofd. Ik maakte plattegrondjes en moodboards. De indeling voor de badkamer en keuken hebben wij ook zelf bedacht. Avonden was ik aan het tekenen totdat het klopte. En als dan uiteindelijk alles zo wordt zoals je hebt bedacht is dat prachtig.

 

Hoe heb je Lightswing® ontdekt en waarom wilde je een Lightswing®?

Ik ontdekte Lightswing® via Instagram. Ik zag het voorbij komen en toen dacht ik, dit is echt perfect bij ons thuis. Toen ons huis werd gebouwd, moesten wij gelijk al doorgeven waar de lichtpunten moesten komen. We wisten het niet precies en we kwamen er pas later achter of het logisch was wat we toen bedachten.

Maar nu maakt het niet meer uit. Want met Lightswing® kan je alle kanten op, letterlijk.

Ook geeft het mij de ruimte om de inrichting te kunnen veranderen. En daar houd ik ook van!

 

Hoe is je ervaring met de Lightswing®? Wat heeft het jou opgeleverd?

Het geeft mij meer ruimte om te kunnen schuiven met meubels en zo hangt de lamp altijd mooi boven de eettafel. Zo fijn! Daarnaast ziet het er ook stijlvol en heel netjes uit. Ook een keuze voor een nieuwe lamp is geen probleem en dat geeft ook weer mogelijkheden.

 

Aan wie zou je de Lightswing® aanbevelen en hoe zou je dat doen?

Ik weet dat dit voor meer mensen een oplossing is. Mocht je je tafel in de zomer bijvoorbeeld anders hebben staan dan in de winter, dan is Lightswing® ideaal, hierdoor ben je veel flexibeler. Mijn schoonouders zijn inmiddels ook enthousiast geworden door ons en overwegen een Lightswing® aan te schaffen.

 

Zijn er specifieke functies van Lightswing┬« die je bijzonder waardeert? Of was er een situatie waarin je dacht: “Zonder Lightswing┬« zou dit veel moeilijker zijn geweest”?

De flexibiliteit natuurlijk, maar ook de vormgeving. Het ziet er gewoon heel mooi en netjes uit. Zonder de Lightswing® kan ik niet zo makkelijk de tafel verschuiven.

 

Is er iets anders dat je zou willen delen over je algemene ervaring met Lightswing®?

Ik vind het leuk dat het een Nederlands merk is en ook het contact met Lightswing® is fijn!