Lightswing┬« Spotlight – Melissa­čĺí

Met Melissa

Welkom bij onze gloednieuwe serie, ‘Lightswing┬« Spotlight’. In deze serie zetten we onze gewaardeerde klanten in de schijnwerpers en delen we hun unieke verhalen en ervaringen met de Lightswing┬«. Deze keer hebben we het genoegen om de ervaring van Melissa te belichten. Lees verder en ontdek hoe Lightswing┬« haar interieur heeft getransformeerd en haar leven heeft verlicht.”


Naam Melissa van Well-Dijkshoorn

Social @opdepost

Woonsmaak Vintage, kleurrijk, Scandinavisch, DIY

Melissa’s woontip “Zorg voor een interieur waarin je je prettig voelt, wat bij jouw persoonlijkheid en smaak past.”

Waar komt jouw passie voor interieur vandaan?

Ik ben eigenlijk al heel mijn leven bezig met mijn omgeving gezellig maken, mijn eigen kamer toen ik nog thuis woonde, mijn kamers toen ik in het buitenland studeerde en werkte en daarna onze eigen huizen. Ik vind het gewoon heel fijn om een plek te wonen en te zijn waar ik me thuis voel. En het interieur speelt daar voor mij een grote rol in. Ook vind ik het heel leuk om creatief bezig te zijn en dingen te maken. Dus dat doe ik ook regelmatig voor mijn interieur. En mooie spullen met een interessant design, daar word ik gewoon blij van.

 

Hoe heb je Lightswing® ontdekt en waarom wilde je een Lightswing®?

Eigenlijk via mijn vriendin. Die had er eentje aangeschaft om haar nieuwe lampen mee op te hangen. Ik kende het daarvoor nog niet, maar vond het meteen een topuitvinding. Toen ik zelf een nieuwe lamp vond wist ik dus al meteen dat ik er een Lightswing® voor wilde hebben.

 

Hoe is je ervaring met de Lightswing®? Wat heeft het jou opgeleverd?

Ik ben er heel blij mee. Het design is mooi, dus het is niet storend in mijn interieur. En ik kon mijn lamp ophangen zonder nieuwe gaten in het plafond te boren. Dat vind ik echt een uitkomst. En als je de stappen op de gebruiksaanwijzing volgt is hij ook vrij eenvoudig te monteren.

 

Aan wie zou je de Lightswing® aanbevelen en hoe zou je dat doen?

Eigenlijk aan iedereen. Maar sowieso aan mensen die ervan houden te schuiven in het interieur. De lightswing┬« geeft je gewoon n├ęt wat meer vrijheid, zonder dat je extra gaten hoeft te boren. Ik schuif zelf namelijk vrij regelmatig met mijn eettafel, waardoor ik al meerdere gaten en haken in mijn plafond heb (gehad). Dat hoeft nu dus niet meer. Ik kan de tafel verschuiven en dankzij de lightswing┬« de lamp gewoon mee verplaatsen. Uiteraard niet naar de andere kant van de kamer, maar dat spreekt voor zich denk ik. Ik wisselde nog weleens van de tafel in de lengte zetten naar in de breedte, en dat gaat nu perfect.

 

Zijn er specifieke functies van Lightswing┬« die je bijzonder waardeert? Of was er een situatie waarin je dacht: “Zonder Lightswing┬« zou dit veel moeilijker zijn geweest”?

Ja het feit dat je de lamp kunt verplaatsen. Ik heb al een moment gehad waarop ik de tafel net een stuk meer opzij wilde zetten voor een meer ruimtelijk gevoel. Nu kan dat gewoon en kan ik de lamp nog steeds midden boven de tafel hebben hangen. Ook vind ik het leuk dat je de lamp kunt wisselen als je dat zou willen. Al vraag ik me af of ik echt van die functie gebruik ga maken, want ik ben verliefd op mijn lamp.

 

Is er iets anders dat je zou willen delen over je algemene ervaring met Lightswing®?

Volg de gebruiksaanwijzing met ophangen. Dan is het heel makkelijk te doen.