Lightswing┬« Spotlight – Rianne­čĺí

Met Rianne

Welkom bij onze gloednieuwe serie, ‘Lightswing┬« Spotlight’. In deze serie zetten we onze gewaardeerde klanten in de schijnwerpers en delen we hun unieke verhalen en ervaringen met de Lightswing┬«. Deze keer hebben we het genoegen om de ervaring van Rianne te belichten. Lees verder en ontdek hoe Lightswing┬« haar interieur heeft getransformeerd en haar leven heeft verlicht.”


Naam Rianne

Social @crea_ria

Woonstyle Japandi met een vleugje Ria

Rianne’s woontip┬á“Zorg voor een warm thuis gevoel door planten en nepbloemenÔÇ»”

Een Passie voor Perfectie

Als kind had Rianne altijd al een fascinatie voor de inrichting van haar slaapkamer. Alles moest netjes en bij elkaar passen. “Ik herinner me nog dat ik op 6-jarige leeftijd zelf bepaalde hoe mijn slaapkamer eruit moest zien.”

Enkele jaren geleden ontdekte ze de Lightswing┬«, het was voor haar als een droom die uitkwam. “Ik wilde graag mijn lamp verplaatsen omdat hij niet op de juiste plek hing, maar dat bleek lastig vanwege de aansluiting. Met de Lightswing┬« werd dit een fluitje van een cent. Mijn passie voor perfectie kon eindelijk tot uiting komen.”

Rianne is super enthousiast over de Lightswing┬«. “Ik zou de Lightswing┬« aan iedereen aanbevelen!” Ze vindt de Lightswing┬« niet alleen geweldig in gebruik, maar het voegt ook een prachtig element toe aan haar interieur. “Het is echt de kers op de taart.”

Een van de functies van de Lightswing® die Rianne bijzonder goed bevalt, is de snelle wissel van hanglampen die mogelijk is dankzij de kleine adapter, de Quick Release. Dit maakt voor haar het vervangen van lampen een stuk eenvoudiger en sneller.

“Al met al is de Lightswing┬« een topuitvinding!” Geeft Rianne aan. De Lightswing┬« heeft haar geholpen bij het verplaatsen van lichtaansluitingen en het snel wisselen van lampen. “Ik kan me nu geen leven meer voorstellen zonder dit handige hulpmiddel.”