Lightswing weer op de vt wonen & designbeurs!

Van 3 tot en met 8 oktober vindt de vt wonen & designbeurs plaats in de RAI in Amsterdam. Dé gelegenheid om inspiratie op te doen als je verhuis- of verbouwplannen hebt, en als je graag op de hoogte bent van de laatste interieurtrends.

Lightswing staat er ook weer. Vier jaar geleden introduceerden wij de Lightswing op deze beurs. Ons innovatieve ophangsysteem voor hanglampen was net de fabriek uitgerold en vol trots presenteerden wij de eerste versie. Lightswing was toen alleen geschikt voor één lamp. Maar “Kunnen er ook twee lampen aan?” was toen de meest gestelde vraag. Dus werd er hard gewerkt aan een type voor twee lampen, die we dus een jaar later presenteerden.

Weer wat beter

Begin oktober staan we voor de vierde keer op de vt wonen & designbeurs. Weer trots, want de lightswing is weer een beetje beter geworden, verder doorontwikkeld. Dat zit ‘m vooral in het binnenwerk; uiterlijk blijft ie even strak. We bieden je, als je ons op de beurs bezoekt, ook hulp bij het opstellen van een lichtplan voor je huis. Er zijn twee lichtadviseurs die graag met je om tafel gaan en je uitleggen waarop je moet letten wat verlichting betreft bij de inrichting van je huis. We nodigen je van harte uit om even bij ons langs te lopen tijdens de beurs!

Add to cart