Zo werkt het

Nooit meer een lelijke afwerking of onnodige boorgaten én je hanglamp altijd op de juiste plek? Dan is Lightswing® de oplossing voor jou. Je bevestigt de Lightswing® aan het plafond, draait en schuift ‘m naar de juiste plek en hangt vervolgens de lamp aan de Lightswing®. Het ophangsysteem is verkrijgbaar voor één of twee hanglampen en je kunt kiezen uit verschillende kleuren en lengtes.

 

Monteren doe je zo

1

Haal de lamp van je plafond

Heb je al een lamp hangen? Haal deze dan eerst van het plafond af. Sluit daarvoor de stroom naar de aansluitdraden af. De Lightswing® monteer je namelijk over de centraaldoos aan je plafond of aan de meegeleverde opbouwring wanneer je een andere plek in gedachten hebt. De Lightswing® kan ook rechtstreeks aangesloten worden op een elektriciteitskabel die uit je plafond komt.

2

Monteer de Lightswing®

Vervolgens boor je 4 gaten in het plafond. Met de boormal markeer je eenvoudig waar de gaten moeten komen. Controleer of de Lightswing® op deze plek vrij kan ronddraaien en schuiven. Hierna is het tijd om de elektriciteitskabel aan te sluiten op de kroonsteen van de Lightswing®. Gelukt? Schroef de Lightswing® vast aan het plafond.

3

Lamp bevestigen aan de Quick Release

Nu is het tijd om de lamp(en) aan de Quick Release te bevestigen. Hiervoor strip je een deel van het snoer dat je vervolgens weer in de kroonsteen van de Quick Release vastmaakt. Klik de hanglamp met de Quick Release in de Lightswing®, schakel de stroom weer in en geniet van het eindresultaat!

Een Lightswing® bevestigen gaat in een handomdraai. 

Klaar om de Lightswing® bij jou thuis te monteren? In de digitale handleiding van de Lightswing® staat uitgebreid beschreven wat er in je pakket zit, welk gereedschap je nodig hebt en welke montagestappen je precies moet volgen.

Ervaringen van anderen

Al meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor! 

Bestel nu jouw Lightswing®

De Lightswing® in huis halen? Bestel nu online in 3 simpele stappen en de Lightswing® wordt gratis thuisbezorgd. Voor 16.00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden en je kunt binnen 30 dagen gratis retourneren.