Montage van de Lightswing

Je hebt weinig aan een flexibel ophangsysteem voor je hanglampen als het een enorme klus is zo’n systeem te bevestigen. Daarom hebben we er bij de ontwikkeling van de Lightswing voor gezorgd dat het bevestigen bijna net zo eenvoudig is als het verwisselen van een gloeilamp. Op deze pagina kun je er alvast kort iets over lezen of een video bekijken.

 

In 3 simpele stappen

1

Verwijder de huidige lamp

Als je al een lamp aan het plafond hebt hangen, is de eerste stap om die weg te halen. Daarvoor sluit je eerst de stroom naar de aansluitdraden af. De Lightswing monteer je over de centraaldoos aan je plafond, of aan de opbouwring als je een andere plek in gedachten hebt. Hij kan ook rechtstreeks aangesloten worden op een elektriciteitskabel die uit je plafond komt.

2

Monteer de Lightswing

Vervolgens boor je 4 gaten in het plafond. Met de boormal markeer je eenvoudig waar de gaten moeten komen. Controleer of de Lightswing op deze plek vrij kan ronddraaien en schuiven. Hierna is het tijd om de elektriciteitskabel aan te sluiten op de kroonsteen van de Lightswing. Gelukt? Schroef de Lightswing vast aan het plafond.

3

Lamp bevestigen aan de Quick Release

Nu is het tijd om de lamp(en) aan de Quick Release te bevestigen. Hiervoor strip je een deel van het snoer, dat je vervolgens weer in de kroonsteen van de Quick Release vastmaakt. En klaar ben je! Klik de lamp met de Quick Release in de Lightswing, schakel de stroom weer in en geniet van eenvoudig bewegen van je hanglampen.

Een Lightswing bevestigen doe je in een handomdraai. 

Klaar om de Lightswing bij jou thuis te monteren? In de digitale handleiding van de Lightswing staat uitgebreid beschreven wat er in je pakket zit, welk gereedschap je nodig hebt en welke montagestappen je precies moet volgen.

Montage ervaringen van anderen

Al meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor! 

Bestel jouw Lightswing

Nog geen Lightswing in huis? Bestel eenvoudig en snel een Lightswing via onze website!