Woonmaand bij Lightswing®

Oktober woonmaand is hét perfecte moment om jouw Lightswing® in huis te halen. Na een prachtige zomer, is het tijd om weer lekker naar binnen te verhuizen. Daarbij is de juiste verlichting een ware must. Koop daarom nu jouw Lightswing®. Zo weet je zeker dat het met je verlichting wel goed zit.

Haal de Lightswing® in huis

Eenvoudig je hanglamp verplaatsen

Haal de Lightswing® in huis

Haal de Lightswing® in huis

Eenvoudig je hanglamp verplaatsen

Zit jouw lichtpunt verkeerd? Met de Lightswing® kun je jouw hanglamp eenvoudig verplaatsen naar de juiste plek. Ideaal wanneer het snel donker wordt en je niet voldoende licht in de woonkamer of boven de eettafel hebt. Het ophangsysteem voor hanglampen zorgt ervoor dat jij het lichtpunt eenvoudig kunt verplaatsen. Zo heb jij altijd sfeervolle verlichting op de juiste plek in jouw interieur.

Kies zelf een mooie hanglamp

Stem jouw lamp af op de interieurtrends van 2022

Kies zelf een mooie hanglamp

Stem jouw lamp af op de interieurtrends van 2022

De Lightswing® is geschikt voor één of twee hanglampen. Je kunt zelf kiezen welke lamp je aan de Lightswing® bevestigt. De stijl kun je dus helemaal afstemmen op de najaar interieurtrends van 2022. Wanneer de Lightswing® aan je plafond hangt, kun je de arm eenvoudig heen en weer schuiven. Daarnaast kan de arm volledig ronddraaien. Zo kun je jouw hanglampen letterlijk alle kanten op bewegen en mee veranderen met het (herfst)seizoen. Handig toch?

Dit zeggen onze klanten

Bekijk de reviews en lees wat anderen te zeggen hebben over de Lightswing®.

Laat je inspireren

Bestel nu eenvoudig jouw Lightswing®

Tijdens de oktober woonmaand bestel je jouw Lightswing® eenvoudig en snel via onze website! Verzending is gratis en je hebt 30 dagen bedenktijd. Ontdek alles over de Lightswing® op onze website.