Enthousiaste en gedreven Online Marketeer | 32-40u Leeuwarden  

Toe aan de volgende stap bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en internationale groei ambities? Wij zijn opzoek naar een Online Marketeer met ervaring die zorg draagt voor de prestaties van onze betaalde campagnes. Werk jij graag in een compact team waarbij de lijnen kort zijn en jouw impact groot? Dan ben jij de perfecte collega die we zoeken! 

Je bent analytisch ingesteld en neemt graag een deepdive in de betaalde campagnes. Je vindt het fantastisch om met data bezig te zijn en wil de resultaten continu verbeteren. Jij wil weten welke landingspagina of type content nou écht het beste werkt. Dankzij je strategisch inzicht ben jij in staat om binnen awareness, leads en conversie funnels de opgestelde doelen te behalen. Je denkt mee met het content team voor nieuwe advertising content en weet wat de klant wel of niet aanspreekt. En weet je het niet, dan helpen A/B testen jou om erachter te komen welk type interieur, op welke social platform, op welke manier het beste werkt. 

Je bent nauw betrokken bij de groei van de merkbekendheid van Lightswing®. Dankzij jouw ervaring, lever jij waardevolle input aan de stappen die hierin genomen kunnen worden. Je denkt mee over de ontwikkeling van Lightswing® in de internationale, online wereld en stippelt samen met ons een innoverende strategie uit.

Dit ga je doen  

Dit vragen we  

 Dit zijn we

Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen en daarmee de oplossing voor ieders interieur. Met dit product verander je namelijk supereenvoudig de positie van je hanglamp. Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V. Illumade is onze hub waar, zoals onze slogan al zegt, Bright Ideas ontstaan. Hier worden dus slimme oplossingen bedacht voor in en om huis. Ons doel is om de kleine dingen in het dagelijkse leven makkelijker te maken. De focus light momenteel op ons top interieurproduct de Lightswing®, maar ook nieuwe producten van Illumade weet jij op de internationale kaart te zetten!   

Lightswing® heeft een eigen webshop en is daarnaast verkrijgbaar bij bekende resellers zoals Bol.com, FonQ en Amazon. In Nederland wordt de Lightswing® verkocht bij KARWEI winkels, 50+ speciaalzaken en de Technische Unie. Ook in andere Europese landen groeien we hard en jij gaat ons hierbij helpen!   

Dit bieden we  

Ben jij die ambitieuze online marketeer en ga je samen met ons dit internationale avontuur aan? Stuur je CV + motivatiebrief naar vacature@lightswing.nl t.a.v. Sabine van der Hout. We maken graag kennis met je!