Ontdek de Lightswing

Iedereen weet hoe leuk het is om zo nu en dan je interieur aan te passen. Het geeft je woning weer een frisse, nieuwe uitstraling. Met de Lightswing zorg je ervoor dat je hanglampen verplaatsen bijna net zo eenvoudig is als het verschuiven van een bank. Zo kies je voor meer flexibiliteit en heb je nog meer mogelijkheden om je interieur te veranderen. Met de Lightswing kun je de hanglampen aan je plafond draaien, verschuiven en simpel verwisselen.

 

Flexibiliteit voor je hanglampen

in iedere ruimte

Flexibiliteit voor je hanglampen Flexibiliteit voor je hanglampen

Flexibiliteit voor je hanglampen

in iedere ruimte

Met de Lightswing creëer je op 3 manieren flexibiliteit voor je hanglampen. Ten eerste kun je de Lightswing 360º draaien rondom het bevestigingspunt. Daarnaast kun je de Lightswing vanaf het bevestigingspunt tot 80 centimeter in beide richtingen verschuiven. Tot slot kun je heel eenvoudig je hanglamp vervangen dankzij de handige Quick Release. Flexibel én makkelijk!

Geschikt voor elke hanglamp

tot 3.5kg

Geschikt voor elke hanglamp

tot 3.5kg

De Lightswing is te gebruiken met elke hanglamp, of het nu een lamp is met een snoer, ketting of staaldraad. Dankzij de zeer sterke stalen constructie kan de Lightswing Single een hanglamp van maximaal 3.5kg aan. De Lightswing Twin kan zelfs 2 van zulke hanglampen dragen.Ook het verwisselen en verwijderen van je hanglamp gaat soepel met behulp van de Quick Release. Dus; feestje of een avondje gourmetten? Even loskoppelen en klaar.

Tijdloos en stijlvol

dus past overal

Tijdloos en stijlvol Tijdloos en stijlvol

Tijdloos en stijlvol

dus past overal

De Lightswing Single en Lightswing Twin worden geleverd in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren: mat zwart, mat wit en RVS. Er is veel aandacht besteed aan het design, waardoor de Lightswing voor elk interieur en in elke situatie een goede toevoeging is. Nooit meer lelijke kabelgoten of afdekkappen, maar altijd flexibiliteit én stijl!

Welke Lightswing kies jij?

Ga jij voor de Lightswing Single of voor de Lightswing TwinBestel eenvoudig en snel jouw favoriete Lightswing!