Ontdek de Lightswing®

Iedereen weet hoe leuk het is om zo nu en dan je interieur aan te passen. Het geeft je woning weer een frisse, nieuwe uitstraling. Met de Lightswing® zorg je ervoor dat je hanglampen verplaatsen bijna net zo eenvoudig is als het verschuiven van een bank. Zo kies je voor meer flexibiliteit en heb je nog meer mogelijkheden om je interieur te veranderen. Met de Lightswing® kun je de hanglampen aan je plafond draaien, verschuiven en simpel verwisselen.

 

Flexibiliteit voor je hanglampen

in iedere ruimte

Flexibiliteit voor je hanglampen Flexibiliteit voor je hanglampen

Flexibiliteit voor je hanglampen

in iedere ruimte

Met de Lightswing® creëer je op 3 manieren flexibiliteit voor je hanglampen. Ten eerste kun je de Lightswing® 360º draaien rondom het bevestigingspunt. Daarnaast kun je de Lightswing® vanaf het bevestigingspunt in beide richtingen heen en weer schuiven. De afstand die je kunt schuiven varieert van 75 cm tot 93 cm en is afhankelijk van de Lightswing® die je kiest. Tot slot kun je heel eenvoudig je hanglamp vervangen dankzij de handige Quick Release. Flexibel én makkelijk!

Geschikt voor 1 of 2 hanglampen

mix & match

Geschikt voor 1 of 2 hanglampen

mix & match

Kies zelf een passende hanglamp. De Lightswing® is te gebruiken met hanglampen die aan één snoer hangen. Heeft jouw favoriete hanglamp daarnaast nog een ketting of staaldraad? Ook die kunnen aan de Lightswing® worden bevestigd. Afhankelijk van de Lightswing® die je kiest kan deze hanglampen dragen van max 2.5 kg of 3.5 kg. Ook het verwisselen en verwijderen van je hanglamp gaat soepel met behulp van de Quick Release. Dit is een los onderdeel die je zo in- en uit de Lightswing® kunt schuiven. Ideaal wanneer je de lamp snel wilt verwisselen of tijdelijk wilt weghalen.

Tijdloos en stijlvol

dus past overal

Tijdloos en stijlvol Tijdloos en stijlvol

Tijdloos en stijlvol

dus past overal

De Lightswing® Single en Lightswing® Twin worden geleverd in 3 stijlvolle en tijdloze kleuren: mat zwart, mat wit en RVS. Er is veel aandacht besteed aan het design, waardoor de Lightswing® voor elk interieur en in elke situatie een goede toevoeging is. Nooit meer lelijke kabelgoten of afdekkappen, maar altijd flexibiliteit én stijl!

Welke Lightswing® kies jij?

Ga jij voor de Lightswing® Single of voor de Lightswing® TwinBestel eenvoudig en snel jouw favoriete Lightswing®!