Het flexibele ophangsysteem voor je hanglamp

Je hanglampen eenvoudig ophangen met het unieke en flexibele ophangsysteem voor lampen van Lightswing. Verplaats, verwijder en verwissel moeiteloos je hanglampen.

Gezien bij

Hét ideale ophangsysteem voor je hanglampen

Wanneer je een lamp ophangt aan het plafond is deze niet meer te verplaatsen. Net wanneer de lamp hangt moet deze alweer een klein stukje verplaatst worden. Wil je van interieur veranderen of de tafel verplaatsen? Hang je lampen op aan het ophangsysteem van Lightswing. Eenvoudig je lampen bevestigen daarna eenvoudig verplaatsen.

Moeiteloos je hanglampen ophangen, verplaatsen en verwisselen. De Lightswing biedt de perfecte oplossing. Hang je lampen op aan de Lightswing en schuif, draai en verander oneindig met je hanglampen. Verander eenvoudig je interieur door je lampen naar een andere plek te verplaatsen. Een hanglamp ophangen doe je met de Lightswing!

360° draaien

De Lightswing kan in beide richtingen 360° draaien. Zo verplaats je het lichtpunt van je lamp altijd naar de juiste plek.

Simpel schuiven

Het ophangsysteem van de Lightswing kan in beide richtingen 80 cm schuiven. Zo heb je een totaal bereik van 160 cm diameter.

Moeiteloos wisselen of verwijderen

Eenvoudig het interieur aanpassen? Met de snelsluiting kun je simpel van lampen wisselen of de lampen  tijdelijk verwijderen.

Eenvoudige montage

Het monteren van de Lightswing is binnen 10 minuten voldaan. Binnen enkele stappen verplaats je gemakkelijk je lichtpunt.

Voor alle hanglampen tot 3.5 kg

De stevige constructie kan een gewicht aan van 3.5 kg per lamp. De Lightswing is ook geschikt voor hanglampen met ketting of staaldraad.

Op elke gewenste plek.

De opbouwring maakt het mogelijk om de Lightswing op elke gewenste plek aan het plafond te monteren. De plek hoeft alleen bereikbaar te zijn voor het aansluitpunt.

Ophangsysteem voor alle hanglampen tot 3.5 kg

De Lightswing is het ophangsysteem waarmee je snel en gemakkelijk je hanglamp ophangt en het lichtpunt voor je lampen kunt verplaatsen.

De Lightswing kan in beide richtingen tot 80 cm verschuiven en 360° draaien. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen of tijdelijk weghalen.

Supermooie oplossing

We zijn zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt, keurig! Montage-instructie is zeer duidelijk. En tot slot: Wat een geweldige oplossing om je (eetkamer)lamp netjes boven de tafel te hangen zonder dat je van die lelijke plakgootjes moet gebruiken! En mocht het nodig zijn kan de lamp snel iets opschuiven of zelfs moeiteloos even verwijderd worden zonder geklooi om stroomdraadjes los te halen.

Familie N.

Fantastisch product. Absolute aanrader.

Afgelopen week onze Lightswing opgehangen, en wat een fantastisch product. Stevig, eenvoudig te monteren en heel erg netjes afgewerkt. De prijs is net aan comfortabel, maar wellicht dat dit in de toekomst nog iets omlaag gaat zodra er in grotere massa’s gefabriceerd kan worden.

Rozemeijer

Beschikbaar voor één en twee hanglampen

Verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren
Wit, Mat zwart, Chroom, Koper, RVS, Messing, Verzinkt

LIGHTSWING SINGLE
Vanaf 99,95

  • Eenvoudig je lichtpunt verplaatsen
  • 360° graden draaien
  • 80 cm schuiven in beide richtingen
  • Totale lengte 90 cm
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg


LIGHTSWING TWIN
Vanaf 149,95

  • Twee hanglampen aan één aansluitpunt
  • 360° graden draaien
  • 75 cm schuiven in beide richtingen
  • Lampen hangen 90 cm uit elkaar
  • Geschikt voor hanglampen tot 3,5 kg

Verplaats eenvoudig je lichtpunt 

De perfecte oplossing voor ieder huishouden

Bekend van VT Wonen en Eigen Huis&Tuin

huishoudens voorzien

Gemiddelde Trustpilot beoordeling

Vragen over de Lightswing?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op via het telefoonnummer of contactformulier onderaan de pagina.

Is mijn plafond geschikt voor de Lightswing?

De Lightswing is geschikt voor bijna ieder plafond. Rondom de aansluiting (de centraaldoos) moet indien nodig eerst versteviging in worden aangebracht. In de meeste gevallen is dit er zelfs al! Controleer of een ingedraaide plug met schroef optimaal houvast heeft voordat je de Lightswing gaat monteren.

Kan ik de Lightswing Twin ook als Single gebruiken?

Ja. De Lightswing Twin beschikt over twee aansluitingen maar kan tevens met één hanglamp gebruikt worden. Zo kun je eenvoudig switchen tussen één of twee lampen. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Kan ik de Single ombouwen naar een Twin?

Nee. De Lightswing Single is geschikt voor één hanglamp. De Lightswing is geassembleerd en kan later niet omgebouwd worden tot Twin. Mocht je twijfelen, ga dan voor de Twin. Deze kan met één of twee hanglampen worden gebruikt. 

Heb ik maar één aansluitpunt nodig voor de Lightswing Twin?

Jazeker. Een bijkomend voordeel van de Lightswing Twin is dat je maar een aansluitpunt nodig hebt voor twee hanglampen. Heb je maar één aansluitpunt en wil je twee lampen boven tafel? Dan is de Lightswing Twin de ideale oplossing.

Hoeveel gewicht kan er aan de Lightswing hangen?

Plafondplaat, behuizing en geleider zijn uit solide staal vervaardigd. De Lightswing Single kan de hefboomwerking, met één lamp tot 3,5 kg, moeiteloos aan. De Lightswing Twin kan aan beide uiteinden een lamp van max 3.5 kg aan. Er kan niet één lamp van 7 kg aan, zwaarder dan 3.5 kg per lamp wordt ten zeerste afgeraden.

Onder andere verkrijgbaar bij