Een onmisbaar product in elke speciaalzaak

Als specialist wil je klanten inspireren en verrassen met een uitgebreid en vernieuwend assortiment. Daarin mag de Lightswing natuurlijk niet ontbreken. Medewerkers krijgen vast wel eens de vraag; hoe kan ik mijn lichtpunt makkelijk en snel verplaatsen?

 

Om dit probleem op te lossen zijn er drie mogelijkheden:

Optie 1: Het lichtpunt verplaatsen, een lastige klus die veel tijd kost. ❌
Optie 2: De meubels weer terug op de oorspronkelijke plek zetten. ❌
Optie 3: De Lightswing installeren op het bestaande lichtpunt. ✅

Een onmisbaar product in elke speciaalzaak

Veel klanten zullen dit probleem herkennen: je hebt je eetkamer net opnieuw ingericht en als laatste stap moet je alleen nog een mooie hanglamp ophangen. Maar dan kijkt je naar het plafond… en zit het lichtpunt niet boven de tafel! Wat nu? 

  

Om dit probleem op te lossen zijn er drie mogelijkheden:
Optie 1 Het lichtpunt verplaatsen, een lastige klus die veel tijd kost ❌
Optie 2 De meubels weer terug op de oorspronkelijke plek zetten ❌
Optie 3 De Lightswing installeren op het bestaande lichtpunt ✅

Neem bij vragen contact op via 085 130 5684 of mail naar business@lightswing.nl

Belangrijkste voordelen als reseller.

1

Maak je eigen assortiment flexibel!

Elke hanglamp tot 3.5kg kan aan de Lightswing worden gemonteerd. Hierdoor is de Lightswing te combineren met bijna elke hanglamp. Maak gemakkelijk eigen sets met de Lightswing Single of Twin.

Unieke oplossing voor jouw klanten.

Met dit unieke product help je jouw klanten aan een oplossing op veel voorkomende problemen. Zorg voor een moeiteloos aanpasbaar interieur. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te monteren op elke gewenste plek.

Ondersteuning bij Lightswing promotie.

Het gepatenteerde product is uniek in zijn soort. Naast de unieke productvoordelen van de Lightswing bieden we toonaangevende ondersteuning in de promotie van de Lightswing. 

 

Lever je klanten een unieke en stijlvolle totaaloplossing.

Toepasbaar in alle ruimtes in combinatie met elke hanglamp tot 3.5kg.

Inventief Dutch Design 

Een interieur aanpassen zonder een nieuw lichtpunt te moeten maken? Het slim doordacht Dutch Design van Lightswing maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, kantoor, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een hanglamp verplaatsen gaat voortaan in een handomdraai. Lampen moeiteloos loskoppelen of verwisselen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

        

Consumenten over de Lightswing.

Wat een prachtige uitvinding
★★★★★

Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaalt om ruimte te creëren… of wanneer je de tafel tafel dwars wilt plaatsen de lamp ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product! Zijn er erg blij mee.

P.J. Muller

Handig en praktisch
★★★★★

Dit is echt een ideaal product voor mensen die wel eens een kamertje vol visite hebben. Hup lamp eraf en draai weg die lamp. Je bent een stuk vrijer in het stylen van je woonkamer. Bij het ophangen moet je voorzichtig zijn, je moet 4 gaatjes boren rond de centraaldoos. Let goed op waar de stroomkabels naar toe gaan voor je boort.

Jako

Fantastische oplossing
★★★★★

We zijn zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt, keurig! Montage-instructie is zeer duidelijk. Wat een geweldige oplossing om je (eetkamer)lamp netjes boven de tafel te hangen zonder dat je van die lelijke plakgootjes moet gebruiken! En mocht het nodig zijn kan de lamp snel iets opschuiven of zelfs moeiteloos even verwijderd worden zonder geklooi om stroomdraadjes los te halen.

Familie N.

Laat je klanten profiteren van gemak en flexibiliteit met de Lightswing!

Word officiële Lightswing reseller en presenteer je klanten een uniek en trendy interieur item. Neem contact op met onze verkoopafdeling. Zij vertellen je graag meer over de Lightswing en de ondersteuning die wij bieden bij de verkoop.