Stage bedrijfsprocessen optimalisatie (32-40u)

Jij bent degene die de bedrijfsprocessen van onze internationale organisatie in kaart gaat brengen. Een deel van onze bedrijfsprocessen kan worden geautomatiseerd en andere processen kunnen efficiënter. Aan jou de taak om dit te inventariseren. Om dit te kunnen doen werk je onder andere een overzicht uit van alle huidige processen, breng je koppelingen tussen verschillende systemen in kaart én analyseer je alle data die we in Exact Online verzamelen.

Jouw werkzaamheden

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Over ons

Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V., een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor de thuisomgeving. De Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen waarmee je eenvoudig je interieur kunt aanpassen. Het ophangsysteem is verkrijgbaar via de eigen website en bij bekende online retailers zoals Bol.com. In Nederland heeft de Lightswing® voet aan de grond gekregen door diverse online campagnes, een succesvolle TV campagne en optredens bij o.a. VTWonen en Eigen Huis & Tuin. Inmiddels wordt de Lightswing® verkocht bij 40+ lichtspeciaalzaken, 75+ Karwei bouwmarkten en bij Technische Unie, de grootste zakelijke groothandel van Nederland.

Ben jij minimaal 3 maanden beschikbaar en wordt jij enthousiast van deze stage? Stuur dan je CV en motivatie naar Irma de Vries en laat ons weten dat jij degene bent die we moeten hebben!

Contactgegevens

Tel: +310854019637 E-mail internship@illumade.com