Vacature Customer Support medewerker Nederlands / Duits (32-40u)

Als customer support medewerker bij Lightswing® ben jij hét visitekaartje voor al onze Nederlandse en Duitse klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt wanneer klanten naar Lightswing® bellen of mailen en je staat iedereen met veel zorg en enthousiasme te woord. Dus belt er een Nederlandse klant met de vraag wanneer de Lightswing® wordt bezorgd? Jij weet het antwoord. En ook wanneer een Duitse lichtspeciaalzaak vraagt of de Lightswing® kan worden toegevoegd in hun assortiment, zorg jij ervoor dat het direct wordt geregeld. Wanneer klanten jou hebben gesproken, weten wij zeker dat een vraag of probleem goed is afgehandeld. Aanvullend zorg je ervoor dat de verschillende backoffice processen zoals de order- en retourverwerking soepel verlopen. 

Dit ga je doen 

Dit mag je van ons verwachten 

Dit vragen we 

Over ons 

Lightswing® is onderdeel van Illumade B.V., een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt. De Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen. Met dit product verander je eenvoudig de positie van je hanglamp. We hebben onze eigen webshop, maar de Lightswing® is ook verkrijgbaar bij bekende Nederlandse resellers zoals Bol.com en FonQ. Om in Nederland te groeien hebben we verschillende campagnes gedraaid waaronder een tv-commercial en exposure bij VT Wonen en Eigen Huis Tuin. Met als resultaat dat de Lightswing® in Nederland wordt verkocht bij 50+ lichtspeciaalzaken, 75+ Karwei winkels en de Technische Unie. Ook in Duitsland groeien we hard en daarom zijn we opzoek naar jou als hét aanspreekpunt voor onze Nederlandse én Duitse klanten. 

Ga je samen met ons dit internationale avontuur aan? Stuur je CV + Duitstalige motivatiebrief naar vacature@lightswing.nl t.a.v. Paul Constandse. We maken graag kennis met je!