Vacature Marketing Coördinator Internationaal (32-40u)

Toe aan de volgende stap bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en internationale groei ambities? Wij zoeken een Internationale Marketing Coördinator met ruime marketingervaring, die zorg draagt voor het vergroten van de (internationale) bekendheid van Lightswing®. Iemand die vol enthousiasme de connectie kan maken tussen het merk en onze doelgroep vanuit alle bedenkbare marketinghoeken. Werk jij graag in een compact team waarbij de lijnen kort zijn en jouw impact groot? Dan ben jij de perfecte collega die we zoeken! 

Dit ga je doen 

De Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen. Met dit product verander je eenvoudig de positie van je hanglamp. Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V., gevestigd in Leeuwarden. Illumade is onze hub waar, zoals onze slogan al zegt, Bright Ideas ontstaan. Hier worden dus slimme oplossingen bedacht voor in en om huis. Ons doel is om de kleine dingen in het dagelijkse leven makkelijker te maken. De focus light momenteel op ons topproduct de Lightswing®, maar ook nieuwe producten van Illumade weet jij op de internationale kaart te zetten!  

Lightswing® heeft een eigen webshop en is daarnaast verkrijgbaar bij bekende resellers zoals Bol.com, FonQ en Amazon. In Nederland wordt de Lightswing® verkocht bij 50+ speciaalzaken, 75+ Karwei winkels en de Technische Unie. Ook in andere Europese landen groeien we hard en jij gaat ons hierbij helpen!  

Dit vragen we 

Dit bieden we 

Ben jij die ambitieuze marketing coördinator en ga je samen met ons dit internationale avontuur aan? Stuur je CV + motivatiebrief naar vacancy@illumade.com t.a.v. Sabine van der Hout. We maken graag kennis met je!