Dé perfecte oplossing in een winkel of bouwmarkt

Veel klanten zullen dit probleem herkennen: je hebt je eetkamer net opnieuw ingericht en als laatste stap moet je alleen nog een mooie hanglamp ophangen. Maar dan kijkt je naar het plafond… en zit het lichtpunt niet boven de tafel! Wat nu?

Om dit probleem op te lossen zijn er drie mogelijkheden:

Optie 1: Het lichtpunt verplaatsen, een lastige klus die veel tijd kost. ❌
Optie 2: De meubels weer terug op de oorspronkelijke plek zetten. ❌
Optie 3: De Lightswing installeren op het bestaande lichtpunt. ✅

Neem bij vragen contact op via 085 130 5684 of mail naar [email protected]

Belangrijkste voordelen als reseller.

Product met oneindige mogelijkheden

Met de Lightswing zijn hanglampen altijd vrij verplaatsbaar. Te bevestigen aan elk plafond in iedere ruimte. Hanglampen moeiteloos loskoppelen of verwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Designtrend en eyecatcher in je winkel

Het unieke Dutch Design van Lightswing is van onder andere VT Wonen en Eigen Huis&Tuin. Niet alleen is het een gewild design maar het biedt ook de perfecte oplossing op veelgenoemde problemen. 

Uniek en gepatenteerd product

Het gepatenteerde product is uniek in zijn soort. Het innovatieve systeem kan gecombineerd worden met iedere hanglamp tot 3.5kg. Verkrijgbaar voor één of twee hanglampen in stijlvolle en tijdloze kleuren.

Inventief Dutch Design 

Een interieur aanpassen zonder een nieuw lichtpunt te moeten maken? De Lightswing maakt het mogelijk. Een uniek en stijlvol ophangsysteem dat de inrichting van een keuken, kantoor, woon- of slaapkamer flexibel maakt. Een hanglamp verplaatsen gaat voortaan in een handomdraai.

        

Consumenten over de Lightswing.

Wat een prachtige uitvinding
★★★★★

Lampen kun je op een eenvoudige manier in de juiste positie hangen. Had ik eerder moeten weten. Nog een bijzonder iets is dat je de hanglampen met een simpele beweging kunt verwijderen. Handig als je de tafel weghaalt om ruimte te creëren… of wanneer je de tafel tafel dwars wilt plaatsen de lamp ook een kwart kunt verplaatsen. Goed product! Zijn er erg blij mee.

P.J. Muller

Handig en praktisch
★★★★★

Dit is echt een ideaal product voor mensen die wel eens een kamertje vol visite hebben. Hup lamp eraf en draai weg die lamp. Je bent een stuk vrijer in het stylen van je woonkamer. Bij het ophangen moet je voorzichtig zijn, je moet 4 gaatjes boren rond de centraaldoos. Let goed op waar de stroomkabels naar toe gaan voor je boort.

Jako

Fantastische oplossing
★★★★★

We zijn zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt, keurig! Montage-instructie is zeer duidelijk. Wat een geweldige oplossing om je (eetkamer)lamp netjes boven de tafel te hangen zonder dat je van die lelijke plakgootjes moet gebruiken! En mocht het nodig zijn kan de lamp snel iets opschuiven of zelfs moeiteloos even verwijderd worden zonder geklooi om stroomdraadjes los te halen.

Familie N.

Ga voor een stijlvolle totaaloplossing.

Toepasbaar in alle ruimtes in combinatie met elke hanglamp tot 3.5kg.

Interieur stylisten over de Lightswing.

Jaimy - Interieur design

★★★★★

De Lightswing. Wat een geweldig ontwerp van Nederlandse bodem! Met de Lightswing kun je makkelijk en snel de hanglampen verplaatsen.

Jessica en Fleur - PRCHTG styling advies

★★★★☆

Wat als je graag flexibel woont en geregeld schuift met je meubels, en de lampen moeten ‘meeverhuizen’? De Lightswing, een geniaal ontwerp waarmee je één of twee flexibele lichtpunten creëert.

Laura Kristiina - Co-founder Karahkat design

★★★★★

With this amazing Lightswing you can move your lamp to right place up to 80 cm and it turns 360°! This is very useful for me and in the future I can add another lamp to the other end if I like.

De Lightswing is verkrijgbaar bij

Morres Wonen Hulst

Morres meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België.

Boer Staphorst

Boer Staphorst is een bouw- en woonwarenhuis met ruim 22000 m² aan wonen, keukens, badkamers, tuin, doe-het-zelf en bouwmaterialen.

Bouwhof Zoetermeer

Bouwhof – Bezig met je huis! De grootste Bouw en Woonwinkel met 20.000 m² bouw, sanitair, keuken en interieur.

Neem bij vragen contact op via 085 130 5684 of mail naar [email protected]