Zo hang jij moeiteloos een hanglamp op

Heb jij altijd hulp nodig bij het ophangen of verplaatsen van je hanglamp terwijl je het liever zelf zou kunnen? Met een Lightswing aan je plafond heb je voortaan altijd zelf de touwtjes in handen. Want je hanglamp verplaatsen, verwisselen én tijdelijk verwijderen wordt een eitje met behulp van de Lightswing.

Een Lightswing, wat is dat?

Door gebruik van het Lightswing ophangsysteem bespaar je tijd én je interieur wordt er ook nog eens super flexibel van. Je hoeft het systeem maar één keer op te hangen net zoals je dat bij een gewone hanglamp doet. Vervolgens kun je zelf kiezen welke hanglamp je aan de Lightswing bevestigt. Hangt je lamp? De arm van de Lightswing is flexibel. Dit betekent dat je de hanglamp kunt schuiven en draaien naar een zelfgekozen plek. Dus, eettafel verplaatsen? De hanglamp verplaats je voortaan gemakkelijk mee.

In één beweging je hanglamp bevestigen of loskoppelen

Een groot voordeel van de Lightswing is dat je een hanglamp eenvoudig kunt vastkoppelen, en dus ook weer kunt loskoppelen. Hier komt geen gereedschap meer aan te pas. Hoe dan? Nou zo: de Lightswing wordt bevestigd aan het plafond, maar het lampsnoer bevestig je aan een los onderdeel van de Lightswing. Dit ‘losse’ onderdeel kun je zelf in en uit de Lightswing schuiven. Ideaal voor het weghalen van je lamp tijdens een feestje. Of handig om de lamp gemakkelijk af te wisselen met een nieuwe.

Dus met de Lightswing kun je zelf eenvoudig een hanglamp ophangen, een hanglamp verplaatsen, met één beweging je hanglampen loskoppelen én lampen gemakkelijk afwisselen. Genoeg redenen waarom jij een Lightswing in huis moet hebben. Benieuwd welke Lightswing het beste past in jouw interieur? Lees onze blog over de Lightswing kleur die bij jouw interieur past!

Moeiteloos een hanglamp ophangen met de Lightswing