Zo hang jij moeiteloos een hanglamp op

Heb jij altijd hulp nodig bij het ophangen of verplaatsen van je hanglamp terwijl je het liever zelf doet? Met een Lightswing® aan je plafond heb je voortaan altijd zelf de touwtjes in handen. Want je hanglamp verplaatsen, verwisselen én tijdelijk verwijderen wordt een eitje met behulp van het Lightswing® ophangsysteem.

Een hanglamp ophangen aan de Lightswing®

Een groot voordeel van de Lightswing® is het eenvoudig los- en vastkoppelen van een hanglamp. Hier komt geen gereedschap meer aan te pas. Hoe dan? Nou zo: de Lightswing® wordt bevestigd aan het plafond. De lamp bevestig je aan een los onderdeel van de Lightswing®. Dit ‘losse’ onderdeel kun je zelf in en uit de Lightswing® schuiven. De Lightswing® blijft dus altijd hangen en de hanglamp kun je eenvoudig weghalen. Handig wanneer je lamp in de weg hangt tijdens een feestje.

Lampen ophangen, verplaatsen en loskoppelen

Met het Lightswing® ophangsysteem bespaar je tijd én je interieur wordt er ook nog eens super flexibel van. Je hoeft het systeem maar één keer op te hangen net zoals je dat bij een gewone hanglamp doet. Kies zelf welke hanglamp je aan de Lightswing® bevestigt. Hangt je lamp? De arm van de Lightswing® is flexibel. Dit betekent dat je de hanglamp kunt schuiven en draaien naar een zelfgekozen plek. Dus, eettafel verplaatsen? De hanglamp verplaats je voortaan gemakkelijk mee.

Met de Lightswing® kun je zelf eenvoudig een hanglamp ophangen, een hanglamp verplaatsen, met één beweging je hanglampen loskoppelen én lampen gemakkelijk afwisselen. Genoeg redenen waarom jij een Lightswing® in huis moet hebben. Benieuwd welke Lightswing® het beste past in jouw interieur? Lees onze blog over de Lightswing kleur die bij jouw interieur past!

Moeiteloos een hanglamp ophangen met de Lightswing