Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Zo kies je de juiste Lightswing®

Benieuwd welke Lightswing® geschikt is voor jouw situatie? In deze blog vertellen we je welke keuzes je moet maken zodat je de juiste Lightswing® in huis haalt!

Lightswing Twin mat zwart eetkamer met twee hanglampen boven keukentafel

1. Eén of twee lampen ophangen

Met de Lightswing® kun zowel één als twee lampen ophangen. Kies je voor één hanglamp, dan is de Lightswing® Single een goede optie. Wil je twee lampen boven de tafel of het keukenblad? Dan is de Lightswing® Twin de beste keuze. Twijfel je nog een beetje? Je kunt de Lightswing® Twin zowel met één als twee lampen gebruiken. Zo kun je eenvoudig afwisselen tussen één of twee lampen.

 • Lightswing® Single: geschikt voor één hanglamp
 • Lightswing® Twin: geschikt voor één of twee hanglampen

2. Hoe ver wil je een lamp verplaatsen

Wil je een lamp verplaatsen? Met de Lightswing® kun je eenvoudig een lamp schuiven naar andere plek. Elke Lightswing® in onze collectie heeft een eigen schuifbereik. Meet vooraf dus goed hoe ver je de hanglamp(en) vanaf het aansluitpunt wilt kunnen schuiven. We hebben hieronder het schuifbereik per Lightswing® voor je opgesomd.

 • Lightswing® Single 90cm: kan 80cm schuiven
 • Lightswing® Twin 90cm: kan 75cm schuiven
 • Lightswing® Single 110cm: kan 93cm schuiven
 • Lightswing® Twin 110cm: kan 90cm schuiven

3. Hoe ver moeten de lampen van elkaar hangen

Aan de Lightswing® Twin bevestig je aan beide uiteindes van de Lightswing® een hanglamp. De afstand tussen de hanglampen is dus afhankelijk van de Lightswing® lengte die je kiest. Bij de Lightswing® Twin 90cm hangen de lampen 90cm van elkaar. Bij de Lightswing® Twin 110cm hangen de lampen 110cm van elkaar. Hoe ver de lampen van elkaar moeten hangen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de eettafel of het keukenblad.

 • Lightswing® Twin 90cm: twee lampen hangen 90cm van elkaar. Geschikt voor tafels tot 2 meter.
 • Lightswing® Twin 110cm: twee lampen hangen 110cm van elkaar. Geschikt voor tafels langer dan 2 meter.
Lightswing single wit eetkamer groen met witte hanglamp

4. Welke Lightswing® kleur is geschikt

Bij het kiezen van de juiste Lightswing® kleur is het belangrijk dat de kleur van de Lightswing® goed past bij de kleur van het plafond óf bij de kleur van je hanglamp(en). We hebben hieronder de beschikbare kleuren van de Lightswing® op een rijtje gezet. Benieuwd bij welke kleur bij jouw interieurtype past? Lees het in de blog over de Lightswing® kleuren.

 • Lightswing® mat zwart
 • Lightswing® mat wit (RAL9010)
 • Lightswing® RVS

Dus, kies allereerst hoeveel lampen je aan de Lightswing® wilt hangen. Kies vervolgens de juiste lengte. En bepaal tot slot welke kleur je wilt. Moet lukken toch?