Tweede gratis, extreme kortingen, op=op en stuntprijzen. Je ziet ze allemaal voorbij komen tijdens Black Friday. Overgevlogen vanuit Amerika is het fenomeen in Nederland niet meer te missen. Traditioneel is Black Friday de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Inmiddels is Black Friday omgetoverd tot een ware Black Fri-week met kortingsacties die vaak de hele week geldig zijn. Benieuwd naar onze Black Friday acties? Je leest ze hieronder!

Black Friday bij Lightswing

snel, gemakkelijk en gratis

Black Friday bij Lightswing

Black Friday bij Lightswing

snel, gemakkelijk en gratis

We zorgen ervoor dat je super gemakkelijk kunt shoppen op een snelle en duidelijke website. Na het bestellen heb je de Lightswing de volgende dag in huis en je betaalt hiervoor niks extra. Je hebt 30 dagen lang bedenktijd om te kijken of de Lightswing geschikt is voor jou. Toch bedacht? Retourneren is gratis. Heb je vragen? Onze collega’s staan de hele dag voor je klaar per mail en telefoon. Is er iets mis met jouw Lightswing? We zorgen ervoor dat het kosteloos geregeld wordt. Tot slot hebben we besloten dat we dit alles niet alleen tijdens Black Friday aanbieden, maar gewoon het hele jaar door.

Altijd de beste prijs

voor een uniek product en goede service

Altijd de beste prijs

Altijd de beste prijs

voor een uniek product en goede service

Oké, even zonder dollen. We geven dus geen extra korting tijdens Black Friday. Wel vinden we het belangrijk dat we jouw áltijd de beste prijs en persoonlijke service bieden. Niet alleen de jarenlange ontwikkeling, maar ook het actief luisteren naar onze klant heeft ervoor gezorgd dat wij volledig achter de kwaliteit van ons product en onze service staan. En als we op de mening van onze klanten afgaan, weten we zeker dat jij er ook zo over gaat denken. En dat aankoopbedrag? Dat ben je ook zo vergeten, als we onze kopers mogen geloven.

Toch graag korting?

neem een kijkje bij één van onze wederverkopers

Toch graag korting?

Toch graag korting?

neem een kijkje bij één van onze wederverkopers

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben we een kleine troost voor je. We hebben namelijk meer dan 50 wederverkopers. Deze aanbieders, bestaande uit webshops, lichtspeciaalzaken en (Karwei) bouwmarkten, geven mogelijk wel korting. Dus wil je de Lightswing wél met korting bestellen? Neem dan een kijkje bij een van onze wederverkopers. Je kunt natuurlijk ook gewoon op onze website bestellen.

Black Friday korting of kopen bij de officiële webshop?

De keuze is aan jou.