Over ons

“Hoe kan ik deze hanglamp verplaatsen zonder alwéér gaten te moeten boren in het plafond?”, vraagt Paul Constandse zich hardop af, al starend naar de hanglamp boven zijn keukentafel. Dan heeft hij het…

Vanaf dat moment zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn.

Het verhaalHet team
Neem bij vragen contact op via 085 130 5684 of mail naar support@lightswing.nl

Het verhaal

Leeuwarden, 2006
Paul staart naar de hanglamp die hij zojuist gemonteerd heeft aan het plafond van zijn nieuwe huis. Tóch niet helemaal op de juiste plek vindt zijn vrouw – en hij eigenlijk ook. “Maar hoe kan ik de lamp verplaatsen zonder alwéér gaten te moeten boren?” vraagt hij zich af. Dan heeft hij het…

Handig als hij is bouwt Paul een prototype van een ingenieus ophangsysteem. En een website. Al snel komen er bestellingen binnen, yes! Toch had Paul toen nooit durven hopen dat de Lightswing een gewild interieur-item zou worden. En dat zijn uitvinding inmiddels duizenden interieurs over de hele wereld fraaier en flexibeler maakt.

Proudly produced by Illumade B.V.

De missie van Illumade is om het leven een stukje comfortabeler te maken. Het moederbedrijf richt zich op slimme oplossingen voor in huis om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Vanuit deze missie is het idee voor de Lightswing ontstaan.

Het team

Paul

Uitvinder/eigenaar
Na een aantal jaren met zijn ouders in het familiebedrijf te hebben gewerkt heeft Paul de Lightswing op de markt gebracht met zijn bedrijf Illumade. Bij Lightswing houdt Paul zich voornamelijk bezig met de algemene bedrijfsvoering en productontwikkeling. In zijn vrije tijd is hij vooral vader van Maud en Bram en het baasje van Tjibbe.

John

Mede-eigenaar

Tijdens het kerstdiner van 2014 worden John en Paul aan elkaar voorgesteld. Niet lang daarna besluit John te investeren in Lightswing. Sindsdien werken de twee succesvol samen. Als John tijd over heeft is hij op het circuit te vinden. Momenteel houdt John twee raceauto’s op de baan, een Mazda MX-5 en een BMW M2.

Kars

Online marketeer

Sinds augustus 2019 is Kars verantwoordelijk voor de (online) marketing bij Lightswing. Als online marketeer houdt hij zich voornamelijk bezig met de online campagnes, websites en social media. In zijn vrije tijd staat hij graag op of langs een voetbalveld, vooral wanneer hij weer eens in de basis mag beginnen.

Tabita

Content & communicatie

Tabita houdt zich bezig met alle communicatie uitingen en zorgt dat de content in veilige handen is. Haar motto: consistency is keyIn het weekend laat ze dit motto vaak voor wat het is. De ene keer worden de dagen rijkelijk gevuld met activiteiten en afspreken met vrienden. Terwijl het volgende weekend volledig in het teken staat van serie kijken op de bank.  

Jeldou

Junior communicatiemedewerker

Jeldou is begonnen als communicatie stagiair bij Lightswing. Dit beviel zo goed dat ze na haar stage bij Lightswing is gebleven. Met haar kennis en ervaring als Stylist ondersteund ze bij het ontwerpen van alle communicatie uitingen. Je zult Jeldou niet snel alleen tegenkomen, in haar vrije tijd is ze graag met vrienden of familie.

Tjibbe

Kantoorhond

De goedlachse Friese Stabij Tjibbe is verantwoordelijk voor een gezonde werksfeer. Wanneer Tjibbe niet slaapt gaat hij er graag even uit met één van zijn collega’s. Om te voorkomen dat Tjibbe voor veel onrust zorgt, blijft hij in zijn vrije tijd in de buurt van zijn baasje.

Kom jij ons team versterken?

Stuur een open sollicitatie

Lightswing is groeiende, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Help jij ons verder groeien in Nederland, Duitsland of één van de andere landen?

Koffie zetten, kopietjes maken of de hond uitlaten tijdens je stage? Vergeet het! Op de werkvloer van Lightswing zet jij je eerste échte professionele stappen.