Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Over ons

Het idee van de Lightswing® is in 2008 aan de keukentafel van Paul bedacht. Inmiddels wordt er met een heel team gewerkt aan het continu verbeteren van onze producten en service. Benieuwd naar ons verhaal? Lees snel verder en ontmoet het Lightswing® team!

Zó hang je een lamp aan de Lightswing®

Het begon allemaal bij de keukentafel (lamp)

Paul zit aan de keukentafel in z’n nieuwe woning wanneer zijn vrouw besluit dat ze de tafel een kwartslag wil draaien. Staat goed, maar de hanglamp erboven bungelt verloren boven het uiteinde. Bij het verplaatsen van de hanglamp zal het plafond lelijk worden beschadigd.. ‘’Het móet toch mogelijk zijn om een hanglamp op een eenvoudige manier te verplaatsen’’ denkt Paul. Hij duikt z’n schuur in en weet al snel een eerste prototype te maken. Paul weet zeker dat hij niet de enige is met dit probleem. Er wordt een website opgezet en binnen de kortste keren komen er bestellingen binnen!  

In de tijd die volgt blijft Paul experimenteren met het design en de functionaliteit van de Lightswing®. Inmiddels is de Lightswing® uitgegroeid tot een uniek interieuritem dat wordt toegepast in oneindig veel interieurs. In binnen- én buitenland. Dagelijks wordt de Lightswing® ontdekt door veel interieurliefhebbers, doe-het-zelvers en gemak zoekers over de hele wereld.  

Van keukentafel naar een kijkje in onze keuken

Lightswing® is onderdeel van Illumade® B.V. Illumade is onze hub waar, zoals onze slogan al zegt, Bright Ideas ontstaan. Hier worden dus slimme oplossingen bedacht voor in en om huis. Ons doel is om de kleine dingen in het dagelijkse leven makkelijker te maken. Vanuit deze gedachte is ons topproduct Lightswing® ontstaan. Lijkt het jou leuk om samen met ons verder te werken aan de internationale groei van Lightswing®? Bekijk onze werken bij pagina. Wie weet staat er een leuke vacature voor je tussen!

Meet the team

Tjibbe
Kantoorhond

Vragen of contact?

Heb je een vraag? Scroll dan eens door onze veelgestelde vragen. Liever direct contact? Bel of stuur ons een mailtje.