Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Lightswing® voor bedrijven

Zakelijk bestellen? Dat kan! Ben jij een interieur stylist, installateur of heb je een eigen verlichtingsspeciaalzaak waarvoor je de Lightswing® wilt inkopen? Word dan Lightswing® reseller en neem de Lightswing® op in jouw assortiment! Je besteld de Lightswing® gemakkelijk via een zakelijk account of jouw eigen inkopsysteem.

Neem contact op

De voordelen van een zakelijk account …

Direct online betalen

Persoonlijke korting

Snelle verwerking

Lightswing® voor…

Hotels & horeca

Creëer flexibiliteit in de opstelling en optimaliseer de bezetting.

De Lightswing® biedt een innovatieve oplossing voor hotels en restaurants, door flexibiliteit, esthetiek, en efficiëntie in verlichtingsmanagement te combineren. Het maakt snelle aanpassingen van verlichtingsopstellingen mogelijk zonder de noodzaak van boren of herbedrading, wat bijdraagt aan zowel een moderne uitstraling als kostenbesparingen op lange termijn.

Lightswing onder eendakraam

Interieurstylisten & projectontwerpers

Bekend van VTwonen en Eigen Huis & Tuin

Als interieurstylist, inrichter of architect profiteer je van een interessante inkoopkorting op het Lightswing® ophangsysteem. Neem de Lightswing® mee in één van je projecten en lever een totaaloplossing met een aantrekkelijke marge. Naast woningen is de Lightswing® ook geschikt voor kantoren of hotels.

Installateurs & elektriciens

Met dit ophangsysteem verplaats je een lichtpunt in nog geen 15 minuten

Een aansluitpunt voor een hanglamp zit vaak niet op de plek waar ‘ie zitten moet. Maar dat is geen probleem met het Lightswing® ophangsysteem. Je bevestigt de Lightswing® één keer aan het plafond. Het verplaatsen van een hanglamp gaat daarna eenvoudig en zonder gereedschap. Met de schuif- en draaiarm kun je alle kanten op. Zo hoef geen snoeren te verleggen of in het plafond te frezen.

Lichtspeciaalzaken & bouwmarkten

De lichtoplossing voor de doe-het-zelver en interieurliefhebbers

Heb je een lichtspeciaalzaak en wil jij jouw klanten voorzien van het beste lichtadvies? Voeg de Lightswing® toe aan je assortiment. Het ophangsysteem voor hanglampen help jouw klanten aan een oplossing voor veelvoorkomende lichtpunt problemen. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te monteren op elke gewenste plek. Lampen moeiteloos verplaatsen, loskoppelen en verwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lightswing reseller lichtspeciaalzaak en bouwmarkt
NL Cross-selling opportunities

Lightswing® Cross-selling

De Lightswing® met cross-selling aanbieden in jouw winkel brengt verschillende voordelen met zich mee. Benieuwd naar de opties en de voordelen van cross-selling voor jouw lichtspeciaalzaak of winkel? Vul onderstaand het contact formulier in.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Ook wanneer je geen fysieke winkel hebt óf jouw type project er niet tussen staat, voor alles is een eerste keer. Bel en vertel ons over je ideeën, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!