Shop de Lightswing® met -15% voorjaarskorting!

Gebruik de code: SPRING15

Lightswing® voor professionals

Heb je een licht- of meubelzaak, ben je interieurstylist, installateur, elektricien of inkoper? Profiteer van mooie voordelen wanneer je het Lightswing® ophangsysteem opneemt in je assortiment of de Lightswing® toepast in één van je projecten! Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem direct contact op met onze verkoopafdeling!

Lightswing® voor lichtspeciaalzaken

Een ophangsysteem voor veelvoorkomende lichtpunt problemen

Heb je een lichtspeciaalzaak en wil jij jouw klanten voorzien van het beste lichtadvies? Voeg de Lightswing® toe aan je assortiment. Het ophangsysteem voor hanglampen help jouw klanten aan een oplossing voor veelvoorkomende lichtpunt problemen. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te monteren op elke gewenste plek. Lampen moeiteloos verplaatsen, loskoppelen en verwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Officiële Lightswing® reseller worden? We ondersteunen je hierbij zo goed mogelijk. Zo krijg je toegang tot onze mediakit, kun je eenvoudig online bestellen, voorzien we je van advies en sturen we POS materiaal op. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke inkoopkorting!

Lightswing single wit eetkamer met moderne hanglamp

Lightswing® voor bouwmarkten of woonwinkels

De lichtoplossing voor de doe-het-zelver en interieurliefhebbers

Een lichtpunt verplaatsen, regelmatig van hanglamp veranderen of twee lampen aansluiten op één lichtpunt? Het is allemaal mogelijk met het Lightswing® ophangsysteem. Help je klanten met hun lichtkwesties en zorg ervoor dat ze gemakkelijk zelf aan de slag kunnen met het aanpassen van hun lichtpunt.

Wil je de Lightswing® opnemen in je assortiment  en ben je benieuwd naar de voordelen voor jou? Bel of stuur ons een e-mail. We bespreken graag alle mogelijkheden!

Hanglamp aan een plafond ornament met lightswing wit

Lightswing® voor installateurs en elektriciens

Met dit ophangsysteem verplaats je een lichtpunt in nog geen 15 minuten

Een aansluitpunt voor een hanglamp zit vaak niet op de plek waar ‘ie zitten moet. Maar dat is geen probleem met het Lightswing® ophangsysteem. Je bevestigt de Lightswing® één keer aan het plafond. Het verplaatsen van een hanglamp gaat daarna eenvoudig en zonder gereedschap. Met de schuif- en draaiarm kun je alle kanten op. Zo hoef geen snoeren te verleggen of in het plafond te frezen.

De Lightswing® is o.a. verkrijgbaar via Technische Unie, Rexel en Oosterberg. Technische groothandels krijgen de Lightswing® geleverd via Bailey Lights. Is jouw lokale technische groothandel aangesloten bij Bailey? Bestel daar eenvoudig de Lightswing®. Vraag daar naar de voorwaarden of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Lightswing® voor interieurstylisten en projecten

Bekend van VTwonen en Eigen Huis & Tuin

Als interieurstylist, inrichter of architect profiteer je van een interessante inkoopkorting op het Lightswing® ophangsysteem. Neem de Lightswing® mee in één van je projecten en lever een totaaloplossing met een aantrekkelijke marge. Naast woningen is de Lightswing® ook geschikt voor kantoren of hotels.

Bestel éénvoudig online via de B2B portal. Bestellingen worden gratis afgeleverd op de gewenste locatie. Daarnaast zijn er 3D modellen beschikbaar die je direct kunt verwerken in je ontwerp. Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Zó hang je een lamp aan de Lightswing®

Neem contact op

Ook wanneer je geen fysieke winkel hebt óf jouw type project er niet tussen staat, voor alles is een eerste keer. Bel en vertel ons over je ideeën, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Contact