Gratis verzending & retourneren
Gratis verzending & retourneren

30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later
Koop nu, betaal later

Hanglamp boven de keuken ophangen

Wil je hanglampen boven je keukenblad of kookeiland ophangen? Met het Lightswing® ophangsysteem hang je eenvoudig één of twee hanglampen op. En snoeren verleggen of een extra lichtaansluitingen creëren? Dat is niet nodig dankzij de Lightswing®.

Lightswing twin zwart met twee zwarte hanglampen

Lampen in de keuken met de Lightswing®

Een mooi en praktisch ophangsysteem voor lampen

Goede verlichting in de keuken is belangrijk. Helaas zit het lichtpunt in de keuken niet altijd op de juiste plek. Dit probleem is op te lossen met een kabelgoot of losse snoeren. Deze oplossing is alleen niet zo mooi en ziet er slordig uit. Met het Lightswing® ophangsysteem kun je op een stijlvolle manier je hanglampen in de keuken op de juiste plek hangen. Daarnaast geeft een hanglamp boven het keukenblad of kookeiland jouw keuken een luxe uitstraling.

Eén of twee lampen boven je kookeiland of aanrecht

Bepaal zelf de positie van de hanglamp

De Lightswing® is geschikt voor één of twee hanglampen. Je kunt zelf kiezen welke hanglampen je aan de Lightswing® bevestigt. Je kunt de hanglampen bevestigen aan het uiteinde van de Lightswing®. Wanneer de Lightswing® aan je plafond hangt, kun je de arm eenvoudig heen en weer schuiven vanaf het aansluitpunt. Daarnaast kan de arm ook volledig ronddraaien. Zo zorg je ervoor dat jouw hanglampen altijd perfect boven je keukenblad hangen!

Lightswing Twin zwart hanglampen in de keuken
Dit zeggen onze klanten